NAKUP C4 PICASSO

Začel/a trezegol, Junij 24, 2016, 11:30:57 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Danijel S

Ga imamo že doma.
Avto je izjemno lepo ohranjen.Zunaj ima nekaj prask od parkirišč ali od vejic kakšnega grmovja, od znotraj pa samo nekaj vizuelnih napai, poseden voznikov sedež na robu, zbrisana tipka za klimo za ventilator + na voznikovi strani, ročaji vrat se luščijo (gumirana folija je gor) in to je to.
Druge vse dela nič ni polomljeno ali izrabljeno. Blazin zadaj ni, menjalnik obnovljen, motor vleče dobro, poraba na AC med 7,5 in 8 L (120 km/h).
Zanimiva reč za vozit.

dexterboy

Èestitke ob nakupu, naj ti čim bolj služi :)
Jaz sem ga gledal, ampak, čim sem videl napis črna barva karoserije... :(
Upam, da je to bil pravi, govorim iz spomina (prvi lastnik, slo poreklo, preko avtohiše prodaja...).
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

vlukac

Potem si kupil naš avto, v salonu Avto Rajh v Murski Soboti. Motor pri tem avtu dela v nulo, prevozili dobesedno celo Evropo z njim brez enega samega problema na poti. Naš letni dopust se je vrtel tam nekje okrog 8000 km. Sklopka je pa itak serijska napaka pri teh avtomobilih. Mi smo pa kupili novega GP 2.0 blueHDi 150 S&S EAT 6 avtomatika, prav tako črne barve.

Danijel S

Citat od: vlukac;220481Potem si kupil naš avto, v salonu Avto Rajh v Murski Soboti. Motor pri tem avtu dela v nulo, prevozili dobesedno celo Evropo z njim brez enega samega problema na poti. Naš letni dopust se je vrtel tam nekje okrog 8000 km. Sklopka je pa itak serijska napaka pri teh avtomobilih. Mi smo pa kupili novega GP 2.0 blueHDi 150 S&S EAT 6 avtomatika, prav tako črne barve.

Zdravo
kupili smo vozilo, ki je bilo vasa last.
Sklopka se bo zamenjala v garanciji.
Drugo je vse brez tezav.
Danes je naredil tehnicni podvozje ok,zavore ok plini ok.
Sledi se nekaj lepotnih popravkov.

Winkl

Pozdravljeni,

leta tečejo in prišel je tisti čas, ko bo potrebno menjati avto.
In na nišana sem vzel Grand C4.
Bencinski motor, tko da tisti, ki težite za dizel (1.6 HDI, kk je to vredu) prosim bodite tiho.
Trenutno vozim 1.6 80 kW-110KS v Berlingu. Z motorjem ni težav.
In ker poznam ta motor mlinček 1.2 odpade.
Izbor se zmanjša samo na 1.6 motor.

Malce gledam po autoscout24.de in najdem samo 1.6 THP in 1.6 EGS. (C4 MK-I)
Pa seveda avtomatiki in polavtomatiki.
Zato me zanimajo izkušnje s temi menjalniki in motorji.
1.6 vti motor poznam. Kolegi ga imajo v Berlingu (1.6.88 kW-120 KS) in edino kart pavi je to, da se nivo olja zmanjša od max do min v intervalnem servisu. Drugače pa nič posebnega.