Šli smo drugam, ker doma ne dobimo ...

Začel/a Lovro, Maj 10, 2016, 09:02:08 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

Odvezite pelud u šumu
pravi gugl translejt,

kaj pa to pomeni pa nimam pojma.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

gule

antasi

Mal si zamešal forume. Brezveze tema v enem finem forumu. Ali res ne vidiš, da provociranje z enim starim nissanom, kak je superioren proti novejšim citroenom, nikakor ne priliči šefu sprejema citroenovega salona in delavnice, sploh pa ne paše na citroen forum, ker s tem žališ moderatorje, ki si med drugim tudi trudijo, da imaš ti kje pisat o alkoholu in pečenju.
Aja, pa tako so strpni in take, da ti to nočejo povedat, ampak ti mora to napisat en antasi.
Pa saj je že naslov teme dosti jasen!-blodnje in splošne razprave, facebook pa menda ja še nismo, da moram vsakič, ko kaj popijem, pojem ali ko peljem kaj prtljažniku objavit na forumu??
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Citat od: antasi;248240Mal si zamešal forume. Brezveze tema v enem finem forumu. Ali res ne vidiš, da provociranje z enim starim nissanom, kak je superioren proti novejšim citroenom, nikakor ne priliči šefu sprejema citroenovega salona in delavnice, sploh pa ne paše na citroen forum, ker s tem žališ moderatorje, ki si med drugim tudi trudijo, da imaš ti kje pisat o alkoholu in pečenju.
Aja, pa tako so strpni in take, da ti to nočejo povedat, ampak ti mora to napisat en antasi.
Pa saj je že naslov teme dosti jasen!-blodnje in splošne razprave, facebook pa menda ja še nismo, da moram vsakič, ko kaj popijem, pojem ali ko peljem kaj prtljažniku objavit na forumu??

Saj te nihče ne sili na branje teh tem. Pa beri o stikalih, senzorjih na volanu, pa ostalih zadevah...

Na žaljenje, pa ne odgovarjam, ker si nepomemben.

1960

gule

Citat od: 1960;248284Ne se sekirat Gule... nam je prav lepo

Ta termo izolacija skodelice mi je prav fajn.:BigThumbs:

1960

Citat od: gule;248311Ta termo izolacija skodelice mi je prav fajn.:BigThumbs:
Pubec mi je skuhal kafe med vožnjo , mi porinu v roke ... Zaj pa si zamisli vrela šalca in tri tone kampera v roki pri 100 na uro... cota je prav prišla :)

gule

Vidim, da je bilo veselo. Daj še kakšno fotko, če imaš...

1960

Citat od: gule;248317Vidim, da je bilo veselo. Daj še kakšno fotko, če imaš...

Evo...

Kdo je nazadnje videl steklenico 1L cocacole ?

Od leta 91 ko je prišla demokracija v naše konce imamo plastiko... V Evropi imajo Steklenice :)

gule

A to je fora na tej fotografiji! Samo zamašek, pa je plastičen. Mi smo imeli kovinske.

andraž

Ja, steklenica je cela znanstvena fantastika.

sušo

he he '91 je prišel kapitalizem ne demokracija... Ampak to je že druga viža.

Bodo počasi tudi na naši grudi spet steklenice upeljali. Ne gre to "čez noč". Tko k grejo plastične vrečke počasi out. Povdarek je na počasi.

dbostjan

Citat od: andraž;248336Ja, steklenica je cela znanstvena fantastika.

Tole me je spomnilo na film, ki smo ga gledali pred leti: "Bogovi so padli na glavo"...

Žal je res preveč plastike okrog nas, se spomnim na Kosovo, ko sem bil tam službeno pred leti. Celi kupi plastenk in vrečk okoli blokov. Pri nas jo vsaj pospravljamo v kontejnerje.

Xandrej

Saj če bi jo vsi pospravljali v kontejnere bi bila zadeva drugačna in pri reciklaži ponovno uporabna samo kaj češ ljudje so pač postali čudni pa fuknejo kamor pač pride...