Šli smo drugam, ker doma ne dobimo ...

Začel/a Lovro, Maj 10, 2016, 09:02:08 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Torej ga ocenimo,čez par tednov v Travniku?

1960

Citat od: gule;244849Torej ga ocenimo,čez par tednov v Travniku?

Mogoče, zaenkrat ga testirava po domačih regijah. Ta vikend, Dolenjska... Nalednji Primorska...

garac

Se peljem danes skoz vransko, pa kaj za en dela guzvo... kad ono kr... mercedes... no ja ta velka vinjeta pa sej za na ac to itak ni
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

antasi

Uspešni podjetniki pri nas prekotrojancih vozijo mercedese:BigThumbs:
Se moram vključit v to debato,ker je drugače dolgčas.
1960 oz.strauss oz keža oz janez provocira gašija s to staro kripo, gaši nazaj, gule ga brani...no čez čas je janez užaljen, da ga nimamo radi...na kaj me že to spominja:Hammer3:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

andraž

1960

Šli smo drugam, ker doma ne dobimo ... Med starodobnimi Citroenovimi kombiji bi me lahko prepričali le z HY, C35 in C25. Pa me ti avti ne prepričajo. Nisem edini Spačkar, ki si je omislil MB te generacije. Ker je bivalnik ima predvideno osebno vinjeto. Je pa res, da jo ne bom rabil vsaj do jeseni, ko bom verjetno šel na 24H2cv SpaFrancorchamps.

Gužvo ne dela, se da normalno po omejitvah vozit... 40, 50, 70, 90... Pri speljevanju sem pa še malo počasen, se ga moram navadit.

pubi2cv

Keža...prpel se kej do mene s tole zverino. Rečeva kako kempersko.

Jst tole redim doma....:Hammer3:

ModelJT

Sam ce pa Pubi nima rebrastega aluminija na avtu pol pa ni njegov haha. Svaka cast.
[SIGPIC][/SIGPIC]

1960

Citat od: pubi2cv;245089Keža...prpel se kej do mene s tole zverino. Rečeva kako kempersko.

Jst tole redim doma....:Hammer3:

Pubi si ga spravu na cesto :BigThumbs::BigThumbs:

Pridem kr kmalu :emot112:

pubi2cv

Sem ga že lansko leto registriru. Je že prefural pol Balkana :Hammer3:

1960

Citat od: pubi2cv;245102Sem ga že lansko leto registriru. Je že prefural pol Balkana :Hammer3:

Nazadnje ko sem ga vidu ga je še kar precej manjkalo... ma, se dolgo nismo vidli...

pubi2cv

Jaja...cajt leti ko strela.

Sej ga še zdej malo fali. Bo pa čist fertik do letošnje poletne sezone. Zdaj urejam pohištvo in te reči. Nisem ravn tišler, pa gre bolj počasi...haha :emot126:

1960

Pubi, ta teden se rihta lepota, naslednji teden mehanika - servis... pol s epa lahko dobiva... če neboš v "Teheranu" :take_picture:

pubi2cv

Hehe...vidim da si se ga s šlajfarco lotil. Lepo, bi šikan ko strela, ko dobi novo "kapo" :BigThumbs:

Ja, v prihodnjih tednih mi na srečo kaže na to, da bom bolj kot ne v SLO. Tak da......herzlich willkommen. Pivo je zmerom u hladilniku :AngelPray:

antasi

lepi mercedezi,
le kje so vsi Citroeni
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB