Statistika (Peter Skala - dopust)

Začel/a peter skala, Julij 17, 2007, 10:37:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

peter skala

ahoj
tak pozdrav ker sem bil pa? na nekoč hrva?kem jadranu.sedaj ?e?kem.
prevozil 1480 km ,porabil rezervar in pol bencina.povprečna poraba 6,0 l
povprečna hitrost 66 km/h,
okvara,zadnja leva pozicijska luč,
avto delal kot urca,
gazda pil kot ?olna,
dubrovnik je pa ?e vedno ok,
ženske v dubrovniku pa ,vau.

res dopust kot se šika
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

michoBX

Lepo da si se vrnil ?iv in zdrav ;)

Si se tudi kaj odpočil - ali si pr?u domov ?e bolj zmatran kot si šel?

Vsem nekaj luči crkujejo - madonca, moram prov potrkati, da na BXu ?e nisem nobene menjal najmanj leto.
Sploh sem zadovolen s sprednjimi H4, katere sem naročil z ene avstrijske strani, kao bele, s 50% ve? svetlobe in dalj?o življensko dobo... Ble sta pa dve s poštnino manj kot pride ena osramova dayLight na petrolu...
Hja, dougcajt mi je ja...

peter skala

prav lepo sem se odpočil.
?arnica je bila pa zadnja ,tako da pet minut dela pa nekaj malega denarja

peter skala

žal vsako leto kaj ostane doma.enkrat smo pozabil otroke.
letos pa je bil to fotki?.tako da mi boste moral verjet kar na besedo,tisti nejeverni toma?i ki ne verjamete pa sko?te do dol saj ni nič hudga.
ej svaka čast hrvatarjem.avto cesta je ?e do makarske pa tudi staro cesto so popolnoma obnovil.v eno smer sem šel po stari jadranski magistrali nazaj pa po avtocesti.res so cestni carji v primerjavi z nami

peter skala

sem malo razmišljal da bi vzel ta??o s sabo in jo tam doli nekje pozabil.ampak cena da bi jo moral do tam prenašat je zelo velika.pa ?e ko bi mi jo vrnili bi moral najbrž tako kazen plačat da ne bi bilo dosti ?e bi avto prodal in plačal.

saj mogoče bi jo pa zastonj vrnil pa ?e kej plačal sam da se re?ijo hudiča babjega

garac

@skala, a bo letos spet hrvaæka na programu?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lovro

Ja, po njihovih cestah se voziš ko lord. Upam da to velja tudi za tisto, ki vodi čez hrvaško do meje z BIH proti Banji Luki. Računam, da bo.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)