Srečanje 1.maj in Citroen klub Slovenije

Začel/a tomaz555, Februar 24, 2016, 06:29:34 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

A v Savudrijo tudi vozi 6ica?
Hja, težko razumet vinotoča, piše podobno kot eden človek v Spak
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

sušo

he he a amipick ima pa en BMW za v salvore v tistem terminu.
noro
letos bo res pestro
vse bo, sam A serije ne...

amipick

Garač,seveda vozi 6,pa 8,pa kaka superca se bo našla,pa 2cv,papa...
BMW bo pa kar doma počival,dosti materjala za peljat letos
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

vinotoc

Citat od: garac;216216kaj je to app? Avtobusni primestni promet?
A šestica vozi iz Kopra v Kanegro in Lanterno?

Anti Prdeci Plac!
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

guardy

No js sm ga dobu, prec ob 8ih zju3. Tako da fešta bo :D

tomaz555

Vas pridem pozdraviti v Savudrijo. Bom letos izpustil.

guardy

Posredujem....

Zdravo vsi!
V četrtek sem prejel klic od Sončkovega šefa, Filipa, da so v Savudriji začeli z obnovo kanalizacije ter je vso naselje razkopano in ne bo porihtano vse do našega termina... Saj ni res, pa je. Ni druge opcije kot selitev.

Ob začetni paniki sva se z Filipom na hitro dogovorila in skupaj z Marinko smo se v petek zjutraj dobili z ekipo Istraturista v Umagu. Ponudili so nam apartmaje v sosednjem naselju Polynesia (kakšne tri kilometre v smeri Umaga iz Savudrije), ki je ogromno naselje podobnega standarda kot Savudrija; (http://www.istraturist.com/sl/apartmaji/sol-polynesia/).

Naselje smo si dodobra ogledali in ima vso potrebno infrastrukturo za nas (velik prostor za tekmovanja z avtomobili, pokriti prostor za podelitev/koncert, lep prostor v neposredni bližini apartmajev za večer sekcij, pokrite prostore v primeru dežja, oder za koncert, bazen, igrala...) in najbolje od vsega je, da smo fizično povsem ločeni od ostalih turistov in na kupu, ter na takšnem skrajnem mestu naselja, da nas nihče ne bo motil in mi ne bomo motili nikogar.
Še bolje: apartmajev je dovolj za vse! Tudi za tiste člane, ki so vplačali bungalov ali hotel - ti bodo zdaj dobili apartma po isti ceni kot so jo plačali za bungalov ali hotel, na splošno ne bo nobenih doplačil, profitirali pa bomo tudi najemniki savudrijskih šestic, ki jih v Polynesiji ni... Za isto ceno bomo zdaj dobili dva apartmaja, ki sta sosednja.
Po prvotni paniki nam je odleglo, saj si nihče ne želi srečanja na gradbišču, plac v Polynesiji pa je dejansko veliko boljši kot v Savudriji - in za vse enak: vsi bodo dobili apartmaje, nihče ne bo delociran in bungalovih ali hotelu...

Apartmaji so še na voljo! (opozorite člane, ki so "zviseli" da naj pokličejo Sonček in Marinko)
Marinka se bo po najboljših zmožnostih potrudila, da bo vaše želje "prevedla" na novo lokacijo, saj veste, da se trudi s polno paro - prosim, bodite prizanesljivi do nje in opozorite člane, da naj bodo razumevajoči, saj za nastalo situacijo ni kriv ne Sonček ne mi, pač pa Istraturist, ki se je na koncu vseeno izkazal in nam ponudil boljšo opcijo za isti denar. Na takšen način zadevo predstavite tudi članom, saj res mislim, da nam je padla "motorka v med".

Z Marinko sva seveda na voljo za morebitna vprašanja, informacija pa bo tudi v novem SPAKU, ki gre danes v tisk.

Predlagam, da na Kubedu izvedemo kratki sestančič in rešimo še kakšno malenkost, ki se bo pojavila do takrat.

Pozdrav vsem...
Alko

guardy

Moj komentar na tole. Placa je res več za dogajanje, samo naselje je lepo, primerno še bolj za otroke, so pa apartmaji, če jih zadnje 4 leta niso poštimali slabši, majhni, ter ko sem sam takrat prišel v tem terminu tudi konkretno umazani. Problem je tudi, da nimajo apartmajev za 6, otroke pa nekak nebi imel zaklenjene v drugem sosednem apartmaju :emot64:

amipick

hladilniki so v apartmajih??koliko veliki?
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

zlikovski

guardy

Citat od: amipick;217340hladilniki so v apartmajih??koliko veliki?

Kuhinja spodaj levo...

amipick

Kaj zdaj,vse spakirano,pripravljeni,nizki štart???
Ste dali verige in lopate v avte,ker letos bo treba kidat za pridet do appjev...
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Gox

V soboto sem se v jutranjem času oglasil v Polineziji ... kar sem videl je bilo lepo :BigThumbs:

zlomjo

Vidim, da se Dyane množijo. Pa vedno lepše so.