V SLO imamo končno uvoznika za Norev

Začel/a Citroenovc, Julij 12, 2007, 09:55:49 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Pa je ta spletna trgovina resna?

Poslal sem mu povpraševanje za določen model, ki ni na zalogi, pa zaenkrat še nobenega odgovora.

Zame je firma, ki ne odgovori na E-mail neresna.

Xandrej

Jaz tudi ne odgovarjam na maile pa zato nisem resna firma... Vsakemu 100 mailov na dan ogovorit ni nič...

Pokliči pa vprašaj. Zato so telefoni. Te pa mi prošnje za delo pomailu pošiljajo... Butci!

pa še nekaj mogoče si spraševal po modelu ki ga ni na zalogi, vrjetno človek čaka na mail od firme ki mu dobavlja model in čaka na njihov mail in oni jih tudi imajo 1000000 pa mora tudi on čakat. Èe pa bi ti nekaj obljubil pa pol nebi bilo pa spet nebi bilo vredu...:BigThumbs:

Gox

Zdaj popoldan sem dobil odgovor :-)

Šele drugo leto bo možno naročiti.

Ni na zalogi niti pri dobavitelju.

Lp
Goran

deyo

Xandrej, v eni resni firmi, ki uporablja za pretok informaacij in vsega drugega internet in s tem posledično uporabo emaila, ni potrebno dosti čakati na sam odgovor oz. željeno informacijo (pa ne me narobe razumet da mislim, da makete niso resne).

Zaposlen sem v firmi, ki za pretok informacij in obveščanje uporablja to sredstvo.

In povem ti, lepo vse fino laufa.

Najcenejše in obenem kar je najbolj pomembno NAJHITREJŠE.

Gox

Res je ... sicer smo že malo izven teme :-)

Sem poslal danes E-mail povpraševanja trgovcu rezervnih delov v Italijo in prejel odgovor v slabi uri (29minut) , s cenami, zalogo in šiframi delov :-)

V naši firmi tudi komuniciramo v največji meri preko E-mailov, saj tako ostajajo vsi dogovori tudi v pisni obliki in se jih lahko kadarkoli dobi ven iz računalnika... ob tem pa uporabljamo še interne klice po telefonih.

K temi nazaj :-)

Miniaturo bom najverjetneje naročil in čakal, kdaj bo na voljo. Dobro da se mi ne mudi, pa lahko čakam.

DejanO

Katero miuniaturo pa rabiš?
Koliko sem gledal cene in razpoložljivost citro miniatur v tej firmi so od 10-15% dražji od mene. Nekaj norevov 1:18 tudi sam dobim na ebay&co.

Npr. žaba cabrio rdeča sun star 1:18 je v MB 71€, pri meni je ena s ptt 66€, če še kaj druga naročimo cena na ptt pade. Dve bi prišle 62€/komad.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Gox

Sem že naročil :-)

Dobim konc januarja, takrat povem kateri model je :-)

Lp
Goran

Xandrej

Gox

Citat od: Gox;44009Sem že naročil :-)

Dobim konc januarja, takrat povem kateri model je :-)

Lp
Goran

Uuu stara tema ... sem že pozabil sploh kaj sem takrat naročil .. mislim da je bila C6-ka 1/18 Norev ... sam je nisem nikoli dobil.

Še vedno je stanje 0 kosov na zalogi ...

Gledal sem DS3-ja, samo imajo samo belega za 55€