Xenon žarnice

Začel/a Navaroff, Januar 19, 2016, 10:03:49 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sulicar

Saj vse lepo in prav....samo zakaj bi metal denar vstran?...ni važno kolko let je žarnica stara,ampak koliko časa je svtila....moj je star 8let....in prevoženih 300000km...verjetno več,ker je iz uvoza in kupljen v CE :-) :-) :-)....ali pa 8let in prevoženih 150000km....mislim da je razlika očitna...in če je bilo prodanih že 1000 xenonk in sami pozitivni komentarji...prodajalec ima 5*....šo mojem nek,drek že niso....

sulicar

Aja pa dobiš jo tudi z balastom za 35€

andraž

Vsak ima svoj prav in prav je tako.
Vsaj zame je več kot hecno, če za razliko v ceni 50 Eur kupiš kljub 1000 vrhunskim ocenam (katere si verjetno lahko prodajalec napiše sam), kupiš nepreverjeno zadevo. Pa teh 50 Eur več ni za dva tedna, pač pa do konca avtomobilovega "življenja", torej še konkretno nekaj let.
To je zelo podobno, kot če v Leclercu kupiš no name motorno olje, ker je trikrat cenejše.
Nori prihranki, ki se na dolgi rok pokažejo dražji.

dejanslo

Ja citroenar špara pa naj stane koliko hoče.

alesz

Citat od: sulicar;248338Aja pa dobiš jo tudi z balastom za 35€
.....

lepo po naše se balastu reče"digitalni napajalnik xsenon žarnice in dvomim da za ta denar  dobiš  rabljenega......

Xandrej

@Suličar

Koga ti prepričuješ? Nabavi na aliexpresu pa adijo... Žarnice so sigurno dobre sploh te ko so gor made in čajna... Ko ti bo balast (računalnik za xenon) crkno pa boš naredil biznis!  :Hammer3:

gramikom

Mah, jaz sem na e-bayu kupil komplet osram xenonke za cca. 50 EUR od nemškega prodajalca. So bile original osram in brez problema delajo že 2.leto. Ne vem če se ali    ravno splača pa še čakaš celi mesec da pride

sulicar

gramikom

Sem šel gledat. Ja malo več je bilo ko 50 EUR. Jih pa trenutno dobiš po 43 EUR 1KOM oz. 72 EUR DUO BOX kar je še vedno ugodno.

LINK: https://www.ebay.de/sch/sis.html?_nkw=2x+OSRAM+D1S+D2S+D3S+NIGHT+BREAKER+UNLIMITED+%2B70+COOL+BLUE+Xenarc+Xenon+Brenner+&_id=262788774812&&_trksid=p2057872.m2749.l2658

alesz

...za 60€ jo moraš pri Eurotonu dobit,Osram .....

sulicar

Na ebuy našel dve philipsovi za 50€....iz latvije?????

alesz

Na pa bom spet teoretik zarote....srednja slikica,kaj piše nad "made in nemčija" pri meni se slabo vidi...?

andraž

50 eur par, pa poštnina... in čakanje. Kaj storiti, če se pokvari. Pošiljanje nazaj.
Kupiš za 15 eur več v Sloveniji in če je treba zamenjat je vse pri roki..

zlikovski

To mene tudi zanima katere zbrat.