DS 3 - 2016

Začel/a ModelJT, Januar 19, 2016, 08:33:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Cartier25

A kej veste zakaj so nehali v Slo prodajati Cabrio verzijo in turbo verzijo bencinskega motorja? Vsaj na ceniku jih ni več.

Čojko

Ker verjetno ni bilo dovolj kupcev, posledično zaloga, servisiranje, usposabljanje serviserjev.

DejanO

Citat od: Cartier25;223045A kej veste zakaj so nehali v Slo prodajati Cabrio verzijo in turbo verzijo bencinskega motorja? Vsaj na ceniku jih ni več.

Končno - bi moral reči.
Bencinska turbaša sta zdaj dva, vedno 1.2 litra z močjo 110 ali 130 konjev, oni 1.6THP  (partija z BMW) pa je bil itak polom.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

Ker nameravam v kratkem kupiti rabljenega DS3, bom iskal ali malega dizla ali 1.6 VTI -ja, je pa teh rabljenih zelo malo - GOX-ovega pa oni ne proda.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DS3r

Vti pije vec olja in bencina kot thp poleg tega se pa za moje pojme nikamor ne premakne. Cene rabljenih so tam tam edino registracija je malo drazja. :BigThumbs:

m550

Moj DS 1,6 VTI ima 68900 km in ne pije nič olja

DS3r

Na koliko km pa delas servise?  Jaz jih na 15k km in mi vmes spije 8dcl olja

m550

Double Chevron

A mi zna kdo povedat, koliko so pri DS3 stroški vzdževanja višji od C3? Bencinar, 1.2 110 KM?

Nimam več potrebe po velikem avtu, pa DS3 mi je simpatičen. Že 110 KM bi bilo OK, če rata dobit 130 KM verzijo pa sploh...

dvorjan

Niso bistveno visji.
Nekaj drazje je zavarovanje (zaradi visje cene) in pa mogoce komplet pnevmatik - ce so drazjih dimenzij.
Kar se pa motorja tice, je pa isti, torej olje, filtri itd. stane isto.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

Ce bi mel dober DS3, vem za enega
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Double Chevron

Me zanima, čeprav še nisem čisto tam, da bi lahko takoj vrgel denar na havbo. Si moram še finančno konstrukcijo zapret...