Prodam XM V6 Exclusive Aut., letnik 1999

Začel/a graetz, Januar 06, 2016, 11:56:57 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

graetz

Pozdravljeni fantje!
Avto nameravam odjaviti predvidoma v začetku februarja. Èe koga zanima, naj ga pride pogledat prej, da se lahko še peljemo.
Prodajam ga, ker nimam prostora, da bi ga obdržal :( zato menjave ne pridejo v poštev.

deuche

Citat od: Citroenovc;213456Matr face ... Al bi menjal al bi ga pa sicer odmah kupil sam upate, da ga bo prej prodal, da se vam kaj takega ne pripeti.

To prodajalcu blazno pomaga ;)

Blagor vam, ki je nakup avta samo pridet, odkartat cifro, odpeljat in je projekt zaključen... Pri meni se žal tu šele dobro začne.

Citroenovc

Od kje si pa to pobral v mojem pisanju?

Jaz svoj projekt prav pridno in vdano vzdržujem in, če se le da, sam (lažem, ob pomoči 2 izjemnih prijateljev) rihtam - ker se s tem kaj koristnega naučim.

Pravim samo, da komentarji "kako bi ga takoj imel, a naj ga čimprej en drug kupi" res divje pomagajo prodajalcu.
OK

LP
Primož

isarajli

Avto zgleda res super, tak da sem prišu na idejo....Zberemo denar ,ga kupimo, ga lociramo na moj naslov, vsak ,ki bo prispeval več kot 500€ ,ga ma pravico videt pri meni brez najave, tist ,ki da več, ga lahk tud zalavfa in posluša radio. Bi šlo ?

Zares pa bi priporočal objavo oglasa na tujih oglasnikih.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

gregor

Kaj bi spet rad mel furs in nevemkogaše za vratom?

Sam ideja o skupinskem nakupu sploh ni slaba.
Se v petek zvečer z ostalimi solastniki in gajbo pira dobiš in  ni nobenega kreganja, kdo ima boljši avto.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

ModelJT

Citat od: gregor;213544Se v petek zvečer z ostalimi solastniki in gajbo pira dobiš in  ni nobenega kreganja, kdo ima boljši avto.

Je pa, kdo ima boljši del avta. :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

isarajli

Citat od: gregor;213544Kaj bi spet rad mel furs in nevemkogaše za vratom?

Sam ideja o skupinskem nakupu sploh ni slaba.
Se v petek zvečer z ostalimi solastniki in gajbo pira dobiš in  ni nobenega kreganja, kdo ima boljši avto.

haha, eh sej solastnik pa menda smeš bit v naši prelepi, ja, no ,je prej za preverit,ja.:Hammer3:
Smo zasmetili, ampak držimo budno temo.

Xandrej

Komaj čakam post čez čas ko se bo avto prodal:

Zdaravo mogoče ve kdo za kakega lepega XM-a? :Hammer3:

gepl83

Verjamte, da bi ga vzel, če ne bi pred cca 2 mesecema kupil e39, ker me od xm ov nobeden ni prepričal. Želel sem pa starejši velik avto. Takega sem iskal, pa ga ni bilo.

isarajli

Citat od: gepl83;213616Verjamte, da bi ga vzel, če ne bi pred cca 2 mesecema kupil e39, ker me od xm ov nobeden ni prepričal. Želel sem pa starejši velik avto. Takega sem iskal, pa ga ni bilo.

prodaj pa kupi

sl1

Citat od: isarajli;213639prodaj pa kupi

Dej nehi, kaj bodo pa sosedje rekli? :)

gepl83

Hja. Kar tepejo se za stare petice.:emot112:

graetz

Fantje,
to nedeljo sem čez dan v Kranju, pozno popoldne še v Ljubljani. Èe koga zanima, naj mi javi, da se dobiva in pogledava avto.
Lep konec tedna vsem!

garac

sem govoril z resnim kupcem, a je trenutno bolan, če se pozdravi do nedelje, se najbrž slišita
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

GSclub

ta avto sem si danes ogledal in ga vozil. res je odličen, skrbno vzdrževan, lepo se pelje. človeka kar zamika.