Okrasni pokrovi 16 col

Začel/a danteslavko, December 17, 2015, 12:07:22 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sl1

Navadna Xsara je imela tako ja, da se je radkapa s kolesom vred prišraufala gor.
Potem sem sel pa gume menjati k vulkanizerju in po menjavi sem sel na črpalko da bom preveril tlak v gumah in lej ga zlomka - na eni ni ventilčka! Bukselj ni gledal in ga je pokril z radkapo, tako da sem moral celo kolo odšraufati, da sem lahko radkapo obrnil, da sem lahko potem gumo napumpal.
Drugače pa če je original in je dobro gor dana, bi jo moral tisti kovinski obroč dovolj dobro držati, da ne pade dol.

sl1

z enim gumijastim kladivom jo potolci po robu okoli naokoli, da se dobro usede in je to to.

ModelJT

Priveži z vezicami plastičnimi na feltno pa je.
[SIGPIC][/SIGPIC]

sl1

Ja, to bo zelo sexy. Potem pa tam kjer parkiraš, še avto s ketno privežeš na najbližji prometni znak in si kot v Èrni gori.

tomaz555

Cena pokrovov je nizka, kar nisem mogel verjeti. Začne se od dobrih 10 evrov naprej za 16 col. Tudi za ostalo dodatno opremo se splača preveriti na Citroen (kovinska platišča...)
Sem imel problem z gumami Sava, je bil rob nesrečno narejen za kovinska platišča in je guma pajsala pokrov dol. Ni ostalo drugega kot vezica, kasneje pa lita platišča.

hahehihoh

Kaj pa 15 col pokrovi se dobijo kaki lepi za C4? Tisti ki pridejo serijsko s slabse opremljenimi so mi obup... Sicer pa imam pozimi zaenkrat 15 col jeklenke brez pokrovov in ne izgleda slabo

Gox

Zgleda grdo :)

Sem te vidu na Aplusu, pa ni glih neki lep avto :)

hahehihoh

Hahaha hvala za iskren odgovor. A to ko sem bil na tehnicnih? Je pa zdaj zelo umazan :) Jbg avtocesta naredi svoje

Gox

Sem se s skuterjem peljal mimo, pa vidim eno C4-ko s črnimi kolesi :)

hahehihoh