Zimske pnevmatike

Začel/a mir4ko, Oktober 14, 2015, 09:26:34 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mir4ko

No pa se počasi bliža čas, ko bo potrebno menjati pnevmatike na naših konjičkih. Zanima me za ketere se boste kaj odločili? Sam se zelo nagibam k telim: http://www.gume-popgom.si/pnevmatike/nokian/wr-d4/245-45-r18-100-v

Zanima me malo vaše mnenje.

xpuser

Sam bom letos sprobal starejšo verzijo.

mir4ko

Sam sem jo imel letošnjo sezono, in moram povedati da me je prav pozitivno presenetila.

hahehihoh

Jaz sem se letos odločil za Bridgestone Blizzak Lm001.

Pa je pametno tako široko gumo za po snegu vzet?

isarajli

Včeraj zmontiral Bridgestone Blizzak Lm001, po dežu drži super, sem pa razočaran nad glasnostjo, žal mi je ,da nisem dal Continental wintercontact ts 850
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

Gox

Najbolj sem bil zadovoljen z Goodyear UG ... Z Bridgestone blizzak (nove na AX-u) nisem prisel po snegu do hiše... Pa imam samo 50m klanca.

Letos sem na Michelin alpin 5 ... Zaenkrat zadovoljen.

Naprej bomo videli.

rsm23

Letos Michelin Alpin A5 (in A4 na drugem avtu). Prejšnji dve leti pa Goodyear UG8, ki pa me ni navdušil - lani (drugo sezono) je bočni oprijem bil že bolj tako tako.

xpuser

ug8 poraz conti 850 glasne drugo sezono dosti slabše.

hahehihoh

Jaz imam na drugem avtu UG8, in so za moje pojme odlične gume. Po snegu in po mokrem kot po tračnicah.

Če bodo tako dobre tudi Brodgestone bom zelo zadovoljen. Socer sem tudi jaz navijal za Conti ampak je bila razlika 10e/gumo, po lanskih testih sodeč pa je Conti bila na prvem mestu, Bridgestone pa na drugem.

tomaz555

Izogibajte se GUME-DIREKT.COM. Niso več to.kar so bili. Pošiljajo iz Romunije in sploh ne vedo koliko stare gume imajo na zalogi. Na slovenski številki za pomoč strankam, ne razumejo slovensko. Sicer pa so njihove cene ponavadi dražje od ostalih. Sam sem dobil ugodno ceno, vendar sem razočaran gume reklamiral(starejše od dveh let), na denar pa še čakam.

lugr78

sam sem zadovoljen z Nokain WrA3, montiral lansko zimo in so se dobro obnesle.
R4;R4;Plymouth Sundance 2.3;C BX 1.5;Alfa 33;C BX 1.6;F punto 1.2;F punto 1.2 16v;O Omega 2.0;C BX 1.6,Toyota Camry 3.0;C ZX 1.8;Kia Clarus 1.8;C 2CV;P 307 break 1.6;P Partner 1.8;C XM 3.0;C Xantia break 2.0;C C5 I break; C Xantia 1.8 16v;P 607 2.0 ; C6 2.7 ;O Insignia; C 5 III T; DS5 2.0, P508 RXH

isarajli

Mah zdaj toplo vodo odkrivat kere gume so in in kere ne je brezveze. Jaz nisem vseh sprobal, da bi vedel ,katere so top, zato se vedno držim testov ADAC in do sedaj še nisem bil razočaran, UG8 so bile do zdaj najboljše. Seveda pa je odvisno od dimezij gum, avta, temp. itd itd, preveč dejavnikov , da bi lahk pametval...Jutri bom nardil cca 730km z temi gumami, pa bom lahko bolje ocenil, kako se obnesejo na mokri podlagi.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

xpuser

Saj to je to, sprobal sem ug 7 + super, ug 8 za nikamor , continental 850 ..., fuldo

BT-C5

top bi naj bile tudi Nokian WR-D4!!
sedaj tri leta Michelin A4 zelo zadovoljen

CEPETKO

Saj še ne bo snega pa čez en teden bo 23 stopinj ko mine ta vesoljni potop.
Nadaljevalo se bo lepo jesensko vreme.
Citroen - kreative tehnoloži.