Kaj pa dobava?

Začel/a bramar, Julij 02, 2007, 09:15:00 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

boga

Lep avto, sre?no vožnjo
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

michoBX

Madonish je lep! Veliko udobnih, pa sre?nih kilometrov.

?e 18col litke lepo pašejo... Pa ?e barva laka vam zraven fasade paše :) :emot145:
Hja, dougcajt mi je ja...

bramar

@Gox in ostali
Izbral sem serijsko Exclusive in 18 colska platišča, zato, ker samo ta tip ima zadnjo premo, ki se lahko dvigne ali spusti (la?ji dostop). Posebno naročilo pa je bilo, da ima robotiziran menjalnikin (močno tudi avtomatsko prestavljanje) in ne avtomatskega. ročne komande pa mi naredi kar prijatelj, ki ima za to licenco. Ob priliki bom malo poslikal, da boste tudi citroenarji seznanjeni z mojim Našinom vožnje.

Za dobre šelje pa hvala vsem in naj velja velika kontra!

garac

Super, sre?no vožnjo.
 Me zanima kako bo izgledala predelava, invalidskega berlinga sem ?e videl. Model, ki se mu zadaj spusti rampa.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dobimo_ga

Sre?no vožnjo tudi z Naše strani:BigThumbs:  

Pa ?e ena info. - trenutno imamo 500km, prvo kazen za prehitro vožnjo, poraba pa 5.4 litra. Kaka pa je pri velikem???

deyo

Sre?no vožnjo ti šelim tudi jaz.

bramar

?e enkrat havala za dobre šelje. V petek bom peljal avto v dodelavo ročnih komand. Potem bom objavil tudi kakšno slikico. Premalo sem ?e prevozil, da bi izmeril porabo, a na tempomatu sem videl 7,7 , saj ima avto 100 kw.

Lp

honda

..so me danes klicali iz avtosalona, da je moj ze v sloveniji in da je lahko v enem tednu moj:emot177: torej narocil sem ga 23.6. prevzel pa ga bom 17.8. tako da je bil rok dobave krajsi celo od 60 dni...

bramar

KRASNO in sre?no!!!!!! :BigThumbs: Kakšne barve pa boš

honda

ta najlepse:Red-Wink: zlata anodise, 1.6 hdi, bmvp confort+zaznavanje+notranja osvetlitev

honda

ja :BigThumbs: in najboljse je to da je takoj ko je prisel v SLO 9.8. takoj naslednji dan pa ?e v salon(na Hodlmayeru imajo med dopusti zgleda tako malo dela) tako da ce ga placam v ponedeljek do 12-ih se bom v torek popoldan ze vozil:-)

bramar

Upam,da ti bo "ratalo". Mojega so namreč imeli en teden v salonu, pa me niso obvestili. Slučajno sva se s sinom mimo peljala, pa ga je zagledal v izlo?bi. Potem si ga je šel ogledat in slikat, je vprašal prodajalko, ?e sme, pa je odgovorila: "ja, saj je va?". :emot58:

aygo

Citat od: bramar;16572Upam,da ti bo "ratalo". Mojega so namreč imeli en teden v salonu, pa me niso obvestili. Slučajno sva se s sinom mimo peljala, pa ga je zagledal v izlo?bi. Potem si ga je šel ogledat in slikat, je vprašal prodajalko, ?e sme, pa je odgovorila: "ja, saj je va?". :emot58:
Potem bi vam morali dat ?e popust na vozilo iz salona.:take_picture:
[SIGPIC][/SIGPIC]

bramar

Tudi sam sem teko mislil, vendar nisem hotel "težiti". Sem bil vesel, da sem ga dobil. :emot48:

honda

...no jaz ga ?e imam, granda namreč:Red-Wink:, glede rokov je pa tako, naročil sem ga 23.6 prevzel in registriral pa 14.8, kar pomeni da ga nisem čakal niti 2 meseca, sem pa slisal v salonu da se na bencinski 1.8 model čaka res dolgo casa...