Rdeč C6 brez tablic

Začel/a XMAR, Julij 21, 2015, 03:58:14 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

XMAR

Citat od: superca13;206130Drži. Imam res same novejše avte doma, o starih pa ne vem kaj dosti in na njih žal ne vidim nič posebnega.
XM in SM recimo sta čisto brez čara za mene.
Že na daleč se ti to vidi!

Danes izvedel in res videl kako je bil zaleten ter da ga je neka stranka pustila...
Pomoje nima da plača popravilo in ga prodaja!Samo čudno da ga ni v oglasniku oziroma na avto.net

superca13

To je za kupit. Vložiš še cca 135- 140 eur in imaš mir naslednjih 200.000km. Pa še čar ima.

avantgarde

Citat od: XMAR;206187Že na daleč se ti to vidi!

Danes izvedel in res videl kako je bil zaleten ter da ga je neka stranka pustila...
Pomoje nima da plača popravilo in ga prodaja!Samo čudno da ga ni v oglasniku oziroma na avto.net

Zdaj se pa malo ohladi, vem da vročina seka. Saj ti želijo pomagat, ampak ker ti ne morejo nič dopovedat, dobivaš take odgovore.

XMAR

Citat od: avantgarde;206195Zdaj se pa malo ohladi, vem da vročina seka. Saj ti želijo pomagat, ampak ker ti ne morejo nič dopovedat, dobivaš take odgovore.
???

XMAR

Zanimivo,da ga zadnji teden ni več videvati.
Očitno je odšel ....

booksh

Ena taka "jajca" so že ene dve leti tudi v Lj pri Avtokrki

rsm23

XMAR

A je to mogoče ta, ki stoji v bližini črpalke in AT VIS pri Oplu?

rsm23

Tiste pri AT že dolgo nisem videl. Ta je pri Avtokrki zraven Porsche Inter Auto oz. direktno nasporti AA Lipa. Možno, da se je od AT preselila sem.

Pa že v naprej povem...jo ne poznam! Samo videl sem jo.

superca13

Citat od: rsm23;214280Tiste pri AT že dolgo nisem videl. Ta je pri Avtokrki zraven Porsche Inter Auto oz. direktno nasporti AA Lipa. Možno, da se je od AT preselila sem.

Aja, a si jo videl?

andraž

Po moje jo poznaš, pa nočeš povedat...

XMAR

Citat od: rsm23;214280Tiste pri AT že dolgo nisem videl. Ta je pri Avtokrki zraven Porsche Inter Auto oz. direktno nasporti AA Lipa. Možno, da se je od AT preselila sem.

AA Lipa je pa raj za....
Si bil mogoče notri na sestanku?

Drugače sta dve enoti omenjene AvtoKrke : na Devovi, kjer je bil včasih Rover in na dvorišču bivšega Viatorja (Cesta Ljubljanske Brigade)

superca13

Citat od: XMAR;214308AA Lipa je pa raj za....

Raj za?

XMAR

Citat od: superca13;214313Raj za?
Kaj se sedaj sprenevedaš?

superca13

Res ne vem. Raj za domače živali?