GS izlet na Pohorju

Začel/a JureA, Maj 08, 2015, 11:32:22 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

JureA

Vreme bo lepo in imamo nekaj zanesljivih udeležencev ter nekaj takih, ki še ne vedo, če bodo lahko prišli.
Mezy, Mirchi, Antasi, bi bilo smiselno prestaviti na naslednji vikend?
Bi vam takrat bolj ustrezalo?
Èe ne, potem bomo kar v nedeljo imeli ta izlet.

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Lovro

Èe boste šli - želim vam izlet poln užitkov. Pa slike obvezno. :BigThumbs:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Čojko

Jaz grem z rdečim GS-om že danes popoldan na Štajersko in ker ne bo nikogar od zelo daleč je plan v dogovoru z Juretom sledeč:

V nedeljo 7.6. se ob 9 uri dobimo pred Sparom v Zrečah, kjer najprej malo poklepetamo, pregledamo mašine:BigThumbs:, morda spijemo kavico in počakamo še na kašnega morebitnega zamudnika.

Nato pa se najkasneje ob 10 uri odpravimo na izlet po Pohorju, ki ga bo vodil Jurea. Glede na to, da je popotnik po duši sem prepričan, da bo izlet zelo zanimiv, kjer bomo videli veliko lepot Pohorja.

Ker je na forumu kar nekaj "lokalcev" bi bilo lepo, da se nam še kdo pridruži, naj si bo z lastnim GS-om če ga ima, bodisi kot sopotnik v enemu izmed naših (prostora je dovolj), ali pa vsaj kot "firbec" na zbrirnem mestu v Zrečah ob 9 uri, da še v živo malo poklepetamo.

Vabljeni!

xantos

Mogoče pa res pridem na zbirno mesto rečt kakšno besedo ali dve :BigThumbs:
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

JureA

Torej je zmenjeno, zbirati se začnemo v nedeljo (7. junij) ob 9:00 pred Sparom v Zrečah.
Ob 10:00 gremo na pot, lagano sportski.
Èe se bo kdo izgubil ali zamudil, naj pokliče tole številko:

051 296 064

JureA

Še tole - ker na Pohorju ni nobenih bencinskih črpalk, pridite z dovolj polnimi tanki!
Zadnja možnost za natočit gorivo bo v Zrečah (ne vem, če tam točijo 100-tko).

andraž

V Zrečah so 3 bencinske, sigurno je tudi 100 oktanski naprodaj.

rsm23

Na Petrolu v Zrečah ga ni...je pa v Slovenskih Konjicah. OMV v Konjicah ga tudi ima.

mirchi

GS pre

zivel zimsko prebujanje. Pridruzin se vam na Padeskem Vrhu. Malo cez deseto bom gor.

JureA

Odlično, Mirchi!
Se vidimo na Pohorju!

Čojko

mirchi

gule

Èakam ostale slike in reportaže...v tisti cerkvi na vrhu se je moj prijatelj poročil...sem bil pred par leti...čudoviti kraji...

Čojko