P: VW Passat B6 3.2 FSI 4M DSG Individual

Začel/a LukaKST, Marec 16, 2015, 11:04:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

Cestnina gre tudi na obroke? Od kdaj pa to?

Sep a strinjam z Gašijem - TV paket je čista zguba denarja in časa ... Jaz že vrsto let nimam TV in je čisto nič ne pogrešam. Samo več časa za koristne stvari mi ostaja :-)
OK

LP
Primož

Dr. MadMan

Cestnina na obroke??? Iz katere države pa si?
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

Čojko

Vzameš enoletni kredit na banki, pa je na obroke, hehehe

dvorjan

Ste spet zapretiravali na celi crti, kajne? =)

Posten avto, postena cena. Samo se pravega kupca je treba najti.

Je pa res, da si vecina ljudi na forumu verjetno niti ne predstavlja, kako blagodejno postena motorizacija deluje na uzitek v voznji in mimogrede odtehta kak liter porabe vec. Zal se vecina raje ubada s tem, kako 1.6 dizelske mlincke spraviti na 4 litrsko porabo, pa cetudi se potem vse trese, masi, dusi ...

Srecno s prodajo.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

andraž

A lahko kdo odgovori: je res možno tudi cestnino plačati na obroke?

garac

seveda je, saj si že dobil eno od možnih variant
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

LukaKST

Tema zaradi mene lahko ostane, komentarji me ne motijo, dokler so brez žaljivih vsebin. =)
Na forumih je tako, da je marsikdo pogumen pri tipkanju, ker se čuti močnega in varnega za monitorjem in tipkovnico ali pred 'smart' telefonom. :P

Za vsako vozilo se najde kupec, z oglasom na forumu sem skušal samo razširiti potencialno ciljno skupino, ker sem prepričan, da je na vsakem avtomobilskem forumu tudi nekaj ljubiteljev avtomobilov/tehnike nasplošno in ne nosijo plašnic v smislu: samo en proizvajalec in pika. ; )

@dvorjan: Je pa res, da si vecina ljudi na forumu verjetno niti ne predstavlja, kako blagodejno postena motorizacija deluje na uzitek v voznji in mimogrede odtehta kak liter porabe vec.

Se POPOLNOMA strinjam. ; )

LP.  Luka

isarajli

OOO, tole je super zadevca, sem si podobnega lastil ene 8-9 mesecev, je bil karavan.Trošu je mal čez 10 normalne vožnje- no moje vožnje, v tem obdobju nobenga večjega popravila, pa je imel okoli 240.oookm, sem pa vzel v račun enga strga audia 1.8 ,ta je žrl še en liter več, pa nikamor šel.
Kar se porabe tiče ,ta avto ni nek strošek (kolk se voziš...pa če en povprečn jajc pije 8..), je pa zarad cestnine in zavarovanja, sam je že v osnovi mišljen za tiste ,ki imajo €. Jaz sem ga hitro lifral, prešaltal na dizla, pogoltnu cmok, a stroške zmanjšal na pol.
Za dušo je pa yamaha.
Me pa zanima, kakšne okvare je imel avto do sedaj, če se ti da napisat, glede na to ,da je od 1. lastnika in ima 35..000?
Firbec me matra, ker takrat sem kr cvikal ,predvsem zarad menjalnika,kaj bo, z novim lastnikom pa nisem ostal v stiku...
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

psihopat100posto

Citat od: andraž;200256A lahko kdo odgovori: je res možno tudi cestnino plačati na obroke?

cestnino lahko plačaš za koliko mesecev želiš, lahko tudi samo za 1 mesec in pol podaljšuješ po želji, tak je meni razložila ona na šalterju ko sem plačeval januarja za mojo V6(vprašal sem jo kak je z opcijo da bi mel avto prijavljen samo pol leta, je rekla da tehnični itak velja celo leto, cestnino pa lahko po obrokih), je pa verjetno treba prišteti še stroške postopka za podaljšanje cestnine.
lp

tomaz555

Ja stroški postopka so malo manj kot 9 evrov. To so obresti. Gre na obroke, pa saj mi na socialcih bi to res morali vedeti. Moraš pa vsak mesec podaljšati.

xpuser

Je čisto lepo napisal, ljubiteljsko vzdrževano, kjer se parkira pa lužice...

gule

Citat od: tomaz555;200307Ja stroški postopka so malo manj kot 9 evrov. To so obresti. Gre na obroke, pa saj mi na socialcih bi to res morali vedeti. Moraš pa vsak mesec podaljšati.

Tole pa res ni vozilo za nekoga, ki prejema socialno pomoč...in to res ni namen takšne pomoči...

tomaz555

Gule ne smeš vsega preveč resno vzet. Seveda pa drži, da se da na obroke, če hočeš(preverjeno). To o socialni pa je le odziv  na visoko izobraženega lastnika stanovanja, kateri je povedal, kakšno je njegovo njenje o citroenarjih.

dami

Mater,toti avto ma daljši opis, kot moj navodila za uporabo!

LukaKST

Citat od: isarajli;200298Me pa zanima, kakšne okvare je imel avto do sedaj, če se ti da napisat, glede na to ,da je od 1. lastnika in ima 35..000?
Firbec me matra, ker takrat sem kr cvikal ,predvsem zarad menjalnika,kaj bo, z novim lastnikom pa nisem ostal v stiku...

Kilometrov je zdaj cca. 328.000.
Edini okvari, zaradi katerih je ostal na cesti/na pakririšču:
- blokiran elektromotor ročne zavore na zadnji čeljusti (se ni sprostila)
- senzor položaja verige na odmični gredi je zaznal napako in ni dovolil zagona vozila (pri 220.000km). Napaka je bila na samem senzorju. Tedaj preventivno (zaradi dostopa do senzorja je delo podobno) menjana tudi pogonska veriga.
Menjalnik še vedno lepo prestavlja, zaenkrat redne menjave olja in filtra v njem.
Druge manj pomembne okvare so bile: kurvenlicht modul, avtoradio, polosovina spredaj (defekt manšete).

Citat od: xpuser;200633Je čisto lepo napisal, ljubiteljsko vzdrževano, kjer se parkira pa lužice...

To diši po zlonamerni objavi. Poleg dejstva, da je laž. =/
Žalostno je stanje na slovenskih forumih.

Avto je pa, pričakovano, še vedno na voljo. Zdaj brez zimskega kompleta platišč in pnevmatik, ker so prodane.
Nova cena: 6490€

LP.  Luka