AX Gti

Začel/a Gox, Februar 06, 2007, 12:00:26 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

maxss

... Neeeeeeeee ne kot jaz - ta je vtrgan - dela ga leto in pol da ga naslednji dan ko je končan na dirkališču razbije :funny34d: moj je lepo pod nadstreškom in čaka lepo vreme čeprav dvomim da ga bom naslednje leto registriral ... too many cars and nooo money ... Mogoče ga prodam ... L.p. Max

maxss

Citat od: Mike666;45208Mislim da je maxxov ax kmalu po prodaji zašel v bližnje srečanje z jarkom ker se je kmalu za tem prodajal ker je bil sesut.
Je pa mi za las ušel ker sem ga hotel kupit jaz.

... Ne ne moj - Interceptorjev bivši ... Tisti ki se je prodajal je bil novejši tip - po letniku 92 (tip kot Caban z novo armaturko in drugačno notranjostjo ter spremenjenimi zadnjimi vrati, masko in sprednjimi lučmi ... moj je tisti starejši z staro armaturo !)  moj je vseskozi cel ... odkar ga imam čeprav ga je predhodni lastnik enkrat malo butnil spredaj in enkrat njega nekdo drug narahlo odzadaj - se vidi na karoseriji ... L.p. Max

Mike666

Aha točno potem pa je bil njegov ja, sem zbrkal nekaj.

sreèko4

Citat od: Gox;263No na zgornji sliki je Interceptorjev AX Gti. (Med drugim ?e vedno naprodaj za tisočaka ?)

Garač pa se redno udeležuje takih in drugačnih dirk.

Lp
Goran

pozdravljeni ...mene pa zanima če veste ..če še ima kdo na prodaj citroen ax gti?

mirchi

vso srečo pri iskaju.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Gox

O GTi-jih že dolgo ni bilo nič govora ...

Verjetno ga je v Sloveniji še težje najdet, kot AX-a 4x4.

mirchi

Ga je pa Sale iz srb prodajal,sam kak ga spravit v naše tablice?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Zeko124

Citat od: mirchi;115521Ga je pa Sale iz srb prodajal,sam kak ga spravit v naše tablice?

A ono rdeče črno makino ki je bla letos v lanterni? Tist je zanimiv ja, sam a nima ta zadeva Euro2 standard? Kolkor vem se to še da uvozit?

AX 4x4 pa je eden, samo je  tudi cena "ta prava".
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

aXe-XM fan

Citat od: Zeko124;115540A ono rdeče črno makino ki je bla letos v lanterni? Tist je zanimiv ja, sam a nima ta zadeva Euro2 standard? Kolkor vem se to še da uvozit?

AX 4x4 pa je eden, samo je  tudi cena "ta prava".

dej Zeko, raj delaj... kaj pa prfoksa prau na tole tvoje obnašanje za kompom ? xDD
LP