Saxo Styling

Začel/a Markolin, Februar 03, 2007, 09:59:11 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

Za moje pojme škoda denarja.

mirchi

Fuj. Potujoci ringlspil. Pa kje ma folk okus,kje ma mejo? Z precej manj pretiravanja bi lahko bil prav lep.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

mato

Citat od: mirchi;96748Fuj. Potujoci ringlspil. Pa kje ma folk okus,kje ma mejo? Z precej manj pretiravanja bi lahko bil prav lep.

Tako je se strinjam.

ModelJT

Spet en neposrečen styling. Pa motorni prostor izgleda ko en svinjak, ampak važno da ima ona športni filter in 1200W woofer.
[SIGPIC][/SIGPIC]

mitja12345

Prov nič mu ne manjka, razen da spere motor. Je naredil lep "clean look", za nas kateri imamo radi styling, je tole všečen avto!!

mirchi

Manjka mu zadaj na havbi in spredaj pod odbijacem polica za roze.

mitja12345

ajoooooj, važno da je staro original dobro, kar pa je doterano pa grdo..100 ljudi....
moje mnenje je samo, da je Saxo lepo porihtan, da ni vreden kritiziranja!

ModelJT

Mene so zmotile feltne, pa umazan motorni prosotor, delno rdeč volan, pa mrežica od kuhinjske nape na maski (v čem je fora?).
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

To je original poznavalci...

To je saxo target! Lp

mirchi

Kaj ni bil target samo serija ena?

ModelJT

@mirchi izgleda da ne. Sem šel zdajle pogledat, ker sem prvič slišal. Sem ugotovil, da ima Target bodykit, samo mrežica od kuhinjske nape in rdeč volan, pa še kaj ni bilo del te opreme. Pa z original feltnami velik bolš izgleda.
[SIGPIC][/SIGPIC]

mirchi

Vraga z original felnami je kot da ma pomozne kolice gor.

Xandrej

To niso felne ampak pokrovi... :BigThumbs:

Majster ga je pač malo polepšal da je dal še črne plastike pobarvat pa neke felnice mu je gor ruknil. Ono noter pa je imel pač slab dan. Ali pa je to kdo pred njm že naredil.

:BigThumbs:

ModelJT

Ker sem se malo zmotil pri prejšnjem, pa dajem novega, da popravim napako he he.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Tiki

Tale je pa skoraj moj sosed... :P
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004