GSA special, IV Citro oldi by Gule

Začel/a gule, November 15, 2014, 09:38:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Temu bi rekli tako...bila plata i odmah roštilj i pivo...tokrat 2cv æevapi...

gule

gule

"Mačje oči"...original in kopija...:take_picture:

gule

Ob dnevu občine smo naredili mini izložbo klubskih vozil...zbralo nas se je cca.20

gule

Na sami izložbi se nisem zadržal, saj sem moral z eno damo na zajtrk...æevapi seveda, ko si že v Rimu...:BigThumbs:

Čojko

Gule, kaj si to vozil na zadnji polici?

Pa ona Mečka je imela veliko občudovalcev. Res je izstopala.

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

gule

Citat od: Èojko;231984Gule, kaj si to vozil na zadnji polici?

Lastni mini konzervatorij...

Pa ona Mečka je imela veliko občudovalcev. Res je izstopala.
O da merc je glavni!

Čojko

Se pravi, da si imel vse bogastvo s seboj. še ženo in najbrž tudi sina,....:BigThumbs:

gule

Žena je bila, sin je imel druge opravke...

gule

Citat od: mirchi;231987Ritmo...

Tudi meni je Ritmo zanimiv. Zakaj? Zato, ker je ta avto že kot nov bil klump, slabo sestavljen in je rad kuril olje in bencin...zato je impresivno, da je nekaj tako švohističnega ohranjeno do dan danes in to zelo podrobno.

Mercedes "S" je bil drag in kvaliteten, na njega se je pazilo, on je moral ostati ohranjen...bogega Ritmiča pa so vsi "gazili".

sušo

V Španiji pa se Ritmo ni prijel. Zakaj? Ritmo v španskem žargonu pomeni žensko mesečno perilo... Pa se ti pol pelji zvečer v mesto s tem.

andraž

Zakaj se Toyota MR2 v Franciji ni dobro prodajala? Èe Francoz prebere MR2, se sliši zelo blizu merde, kar pomeni sranje.

superca13

Zanimivo da se Škode pri nas tako fino prodajajo, mogoče je samo meni blentavo ime.

gule

Danes podaljšana registracija. Tehnični cca.35 eur z popustom...zavarovanje cca. 105 eur, popust 50%,še neke nalepke in dajatve cca. 5 eur...

Od zadnje registracije prevozil samo cca. 5000 km...

Ne vem, če se to več izplača...