GSA special, IV Citro oldi by Gule

Začel/a gule, November 15, 2014, 09:38:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Sem ih zbrskal na Pik-u(Bosanska Bolha). So letnik 84...se ne delajo več takšne...žal...

Iščem še dve v tej dimenziji...Michelin najraje...lahko letne

gule

Kje je to-Francija? Pa kaj je to 54 eur/kos?

GSclub

gule

GSclub, meni na tem oglasu ne pokaže nobene slike...a jo tebi? Zanima me, če so gume nerabljene...

GSclub

Sike mi ne pokaže, zgleda pa da ta spletna stran prodaja posamezne kose starejših gum, ki so razdeljene v 4 razrede: do 30%, 15% ali 5% obrabe in nerabljene. Za te Michelinke piše, da so rabljene do 5%.

gule

Zadnjič sem poizkusil zaštartati Gsa v garaži, pa ni šlo...

No danes sem se po šihtu oborožil. Perfektni Bannerov akumulator(skoraj nov), ter kanister bencina. Pa vsi Božji ključi in gedore...

Sin pa je svetil z mobilnikom...

Strojček je seveda, veselo zaštartal iz drugega poizkusa, ter z čokom do fula...:BigThumbs:

Malo smo slikali,malo smo snemali...tudi lepi dež nas ni onemogočil...:emot112:

Seveda par km naredili po vasi...fino gre po dežju...brisalci brišejo, gretje dela...

Pa še video zapis...

https://www.youtube.com/watch?v=U8U7HouMeGs&feature=youtu.be

Lovro

Res je tako, kot pravijo ostali forumaši - prav simpatično je tole gledati in brati, kako res z užitkom guštiraš. :emot112:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gule

Citat od: Lovro;194973Res je tako, kot pravijo ostali forumaši - prav simpatično je tole gledati in brati, kako res z užitkom guštiraš. :emot112:

O hvala tovariš Lovro...:BigThumbs:

gule

Danes nismo imeli preveč strank, pa sem se odločil pripeljati Gsa na servis...največ zaradi elektrike. Namreč nekatere lučke v armaturki ne delajo, pa od zadnje vožnje so žmigavci prenehali utripati.

No in tako se peljem od garaže(tajna lokacija številka 2)do servisa, pa se prižge rdeča za lhm...se ne ustavim, poizkusim čim manj uporabljati zavore...:funny34d:

Pridem v servis uspešno...fanta ga napadeta...

Prvo mehanika...natankamo 2,5 litra LHM...nekje curlja...pregled pokaže na ceveh pri posodi...to so bili naši "prijatelji miševi"...:argue1:

Zadeva uspešno rešena z nekim cevmi od Xantie...plastičnimi...:BigThumbs:

gule

Potem, pa je elektičar napadel armaturko...volan je šel ven, armaturka isto...

Rešujemo lučke, ki ne svetijo in uro, ki se včasih ustavi...

Poučen z deli, ki sem ih imel nas Cx-u, sem že nabavil celo "floto" različnih žarnic, ki so posebnost teh fransoa barakic...seveda oriðiði roba...V števcu zamenjam vse z novimi...ne glede na to,ali katera dela...

Pokličem tudi Dedo v Zagreb, da vidimo kako se odpira satelit levi...pravi rajši ne odpirajte, ker, da ga več ne spravimo skupaj. Namreč žarnica za pozicijo in kratke luči ne dela...

Mojster preizkusi tudi najnovejše očale z LED razsetljavo, ki sem ih včeraj nabavil iz Citroena...fina stvar za natančna dela, ko je treba malo več svetlobe, roke, pa so vedno proste...avtonomija 50 ur, proizvajalec 3M...:BigThumbs:

Po vsem, pa smo še ostali z nekim rumenimi pločevinkami, ki zvenijo na Holstein...:emot112:

In še ena nočna za konec...:take_picture:

Čojko

Filtre niste očistili, ali jih vsaj pogledali kakšni so?

Pa strup za miši v garažo,...

gule

Citat od: Èojko;195713Filtre niste očistili, ali jih vsaj pogledali kakšni so?

Pa strup za miši v garažo,...

Filtri pregledani, je že bivši lastnik bil priden...:BigThumbs:

Strup...ha...najraje več ne bi avto v to garažo dajal...namreč blizu je hlev z konjem...in posledično tu so miši...:argue1:

Čojko

Tam, pod košem si postavi en nadstrešek za 3 ali 4 avte in potem imej vse tam parkirano, pod nadstreškom pri hiši pa roštolj plac, drva ipd.

Ena vikend akcija, pa je.

sušo

Èojko. Pod košem...? Valda da uporablajo ta koš. Ali pač? Gule? Jest vem da bi ga če bi bil našraufan doma.