GSA special, IV Citro oldi by Gule

Začel/a gule, November 15, 2014, 09:38:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Vreme sončno in toplo. Z Amijem se pripeljemo družinsko do garaže, kjer prebiva sorodstvo...Gsa in Ami.  In to je že mini srečanje...

Pred vožnjo kontrola pritiska in pihanje z domačim kompresorjem...

Z Gsa se popeljemo na prijetno vožnjo do vaške vode, izvira...

gule

...nekaj časa stoji, akumulator brez veze Loxa...a nič zato...

https://youtu.be/oKoumna-OBY

Čojko

Preveri kako je z avtoradiem ko je ugasnjen, drugače pa nekaj porabi tudi ura in na daljši čas ne vžgeš več.

gule

Citat od: Èojko;203892Preveri kako je z avtoradiem ko je ugasnjen, drugače pa nekaj porabi tudi ura in na daljši čas ne vžgeš več.

Imaš prav za avto-radio...to se dogaja pri tistih novih in res znajo dosti štroma porabiti...

Tukaj je akumulator klump...:BigThumbs:

gule

gule

Prihaja žlahta iz tujine z nekim Audijem na obisk, pa sem naprošen, da garažo ispraznim na par dni...

Pri nas se namreč Audi novejših letnikov krade in to toliko, da ni normalno...

Citroena noče nihče...niti, da so ključi notri...:Hammer3:

gule

Avto je toliko prašen in umazan, da izgleda kot, da je že 14 let v garaži...seveda bi to lahko bil dober marketinški uvod pri morebitni prodaji...

No vžgal je iz drugega, tretjega poskusa in seveda z frišnim akumulatorjem, ki sem ga prinesel z sabo...malo je bilo treba zauga in pumpanja pedale gasa...:funny34d:

En krog od 6 km po vaških cestah sem mu privoščil...pa je nekam trdo...ok si mislim ni to Cx, je le klasa nižje...

Potem pa vidim ročica hidravlike v srednjem položaju...aha ta ima samo tri položaja...potisnem ročico čisto naprej...e zdaj je to že druga zgodba...fino plavamo...:BigThumbs: skoraj kot v Cx-u...:AngelPray:

andraž

Da umikaš Citroena pred audijem. Jooooooj.

Citroenovc

Citat od: andraž;206965Da umikaš Citroena pred audijem. Jooooooj.

je bolj j"oooo"j

;)
OK

LP
Primož

gule

Citat od: andraž;206965Da umikaš Citroena pred audijem. Jooooooj.

Pa si že slišal, da je kdo na področju ex Yu republik ukradel Citroena...pa še toliko starega? Za Audi ne bom spraševal, ker so ih polne črne kronike...

gule

Pa je danes padlo še kopanje...je kar lep, ko se opere...

Sin je pomagal...no sem mu dovolil, da malo vozi...pravi, da mu ami bolj leži...

Po higijeni se fino prileže kavica in pivce...:BigThumbs:

gule

Tisto po čemu se Gsa največ razlikuje od Gs je prtljažnik...5 vrata...prostor, dostop...

gule

Seveda je bistvo v podrobnostih in tukaj ih je kar nekaj...

Recimo označba, ki je še od montaže iz tovarne in se nahaja na notranji strani sovoznikovegas predala...

Stanje pločevine pod zadnjimi sedeži...brez rje, kot novo...

Prva pomoč in knjižica, ter Citroen etui iz 80-tih...

gule

Za konec pa čisti in zrihtani, še na vožnjo po okoliških hribih...

Čojko

Lepo skrbita s sinom zanj.
A ga pripravljata za Slovenijo?