2cv karoserija

Začel/a thundercat, Oktober 20, 2014, 07:25:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Se strinjam z Jankom, ali se celotna karoserija proda za simbolično ceno nekomu ki zna s tem in porihta takoj, ali pa vse skupaj direktno v krš, ker se s tistimi "tadobrimi kosi" nikomur več ne da zaje*avat in si lahko iz njih narediš kvečjemu kak kos Citro pohištva :).

P.S., to je zgolj moje osebno mnenje.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

thundercat

Naslednji teden bo 1 mesec odkar ponujam, pa če nihče ne nuca, bom pač dal v kose. Cena "sixpek" al menjava za kak rezervni del pa tut ni prehuda.
Èlan Citroen klub Slovenije

zlomjo

Kje se da videti karoserijo?

Čojko

Nehaj že ponujat in pelji na Dinos.

Tem Citroenarjem bi moral poleg karoserije za šenk dat najmanj še stotaka, da bi odpeljali.

zlomjo

A mi kdo pove, za koliko šoldov bi se dalo urediti to karoserijo? Na bolhi sem pa že videl, da je karoserija na Otočcu.

garac

jurja, potem pa jo daš pocinkat in prodaš za 3500
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

strauss

Samo strosek plocevinastih delov je okoli 1400 eur. Plus delo in zascita... skupaj od 3500 do 4000 eur . Ce delas sam je manj. Ostane pa vseeno strosek za zico, plin, rezalke, brusilke, barva, itd. Ce sam delas prisparas samo na urah, ki bi jih mojstru placal.

zlomjo

Zakaj bi potem pocinkano prodal? Bi jo imel zase. Kam se pa da pocinkati?

dyane

sem se odločil, če je ne bo nobeden imel jo peljem 100%
[SIGPIC][/SIGPIC]

amipick

dyane-boš naredil kak lep kos pohištva...?:BigThumbs:
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

thundercat

Jutri jo pride iskat en citroenar iz MB :emot112:

Karoserija se pa nahaja 500m od gradu Otočec. :BigThumbs:

Zeko124

@Zlomjo, težko ti kdorkoli napiše, kakšen bo strošek, brez da si zadevo ogleda v živo (na tej točki je tudi Straussova ocena narejena po domače rečeno preko kurca)

na podlagi tega kar je treba zamenjati se potem odločiš pri kom boš kupil kose in kakšne kvalitete. Kleparji pa tudi ne računajo vsi enako in obenem ne naredijo vsi enako dobro. Koliko ima pa smisla cinkati pa ne vem, ker s tem nimam izkušenj :).

No, upam da je ne čaka žalostna usoda in čestitke Thundercatu da je ni razžagal :emot112::BigThumbs:!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

thundercat

Škoda mi je bilo flexa, zato sem se pa dolgo otepal hišnih pridig naj umaknem al razkosam za na dinos.

Èe bi mel mal večji vrt, bi imel namesto vrtnega palčka tole školko, hehe.
Not pa posadil čili, pa tobak, ....

strauss

Spoštovani g. @Zeko, brez žaljitev prosim. Ne vem kako je pri vas, podal sem moje mnenje na podlagi naših 2cv iskušenj. V priponki primer izračuna nakupa nadomestnih delov, ki so po mojem skromnem mnenju potrebni za obnovo karoserije. Tako bi jo mi obnovili tukaj v Austriji... Je pa še veliko drugih manj kvalitetnih možnosti obnove. Sem dodal postnino do SLO, ki je seveda vecja kot do Austrije.

Pa lep pozdrav.

zlomjo

No, če gre v Mb, je karoserija rešena.