4.Citro bolšjak

Začel/a bizi, September 18, 2014, 09:04:29 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

rsm23

...se nadaljuje.

Posnetek Vojkovega predavanja je pa tudi že v obdelavi.

amipick

Bilo je lepo,samo vreme pa je bilo prav ljubljansko...
Še enkrat naj se zahvalimo Garaču za logistiko,g.Janezu Potokar za ponujen prostor,Žoju za pasuljče in Biziju za ostale dobrote.Pa seveda vsem udeležencem,za voljo in trud...:emot112:
Zanimivo je bilo tudi to,da so bili vsi danes prisotni AMIji naprodaj!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Gox

Lepo je bilo ... udeležba kar dobra ... vreme Ljubljansko ... Hvala organizatorjem, pa Žoju za pasulj z dodatki, pa Biziju za pijačo .... Sušotu ... Garaču, Potokarju, Vojkotu ... ... :BigThumbs:

Zbralo se je tudi veliko število samih forumašev ...

Še par slik :take_picture:

GSclub

Prvič sem se peljal v ami super in je prav zakon.. pa kupil radio Ei Niš, model Nikola Tesla, direkt za v GS...

zlomjo

Prvič sem manjkal na bolšjem sejmu. Nisem bil pa niti na oktoberfestu ampak na oljki. Kaj ga dela tole vreme, včasih sem hodil na oktoberfest ko je bila trgatev grozdja, zdaj pa se v tem terminu že oljke nabira. Vidim, da ste se imeli dobro kot vedno in upam da naslednjič pridem.

sušo

Jep. Lepa udeležba. Neki robe je clo zamenjalo lastnike. Pasulj se je slišal dve ulici daleč. Kuhanc je najbolj pasu zjutri. Vojko je povedu, kar je mel za povedat.
Vreme pa ni bilo lublansko... Je celo sijalo sonce in ni padal dež ali sneg.

@čojko - nisi edini k je kdaj zajebu datum. Jst sm hčerko peljal k zobarju na pravi dan ampak napačen mesec... Tko, da ni za razmišljat preveč o tem. Edino glavnemu sejmu nisi prisostvoval. Sta mela s Tomažem svojo mini različico.

garac

P1PI je tudi sfaliral damut, ampak njega rezumemo, rere, kot piše in gavori, kot bree
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Čojko

Sej se ne sekiram praveč. Kilometre na GS-u sem nabiral, celo več kot sem mislil, srečal sem se s Tomažem, malo sva vozila GS-e po vasi, debatirala, izmenjala nekaj kosov in se vrnil domov s še vedno polno denarnico in v predvidenem času.

Ni panike,... šola za naslednjič, da je treba bolj pozorno prebrat, vam pa tudi, da malo bolj jasno napišete. Datum, dan v tednu in ura, po možnosti še boldano.

rsm23

Dokler tle šimfate en čez druzga... evo vam posnetek Vojkovega predavanja ali če bi kdo raje na disk si shranil (~400MB)

sušo

Bravo rsm23. Tiste moje kombinacije s kasete na disk so kuku.
Se lahko javiš tudi za naslednjič. Ne bo noben zameru...

@garac Ja, sam 6,28 ma vsj blzu in se rd voizi s spčkm ne tko k čojko k se je mgu prplelat  od ful dleč...

Hi hi hi

garac

žal se na bolšjem  kupca za forum ni našlo, za enkrat sta dve ponudbi rsm23+modelJT in p1pi, ki bi kupil samo domene
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Lenko

Citat od: rsm23;191148Dokler tle šimfate en čez druzga... evo vam posnetek Vojkovega predavanja ali če bi kdo raje na disk si shranil (~400MB)

Zdaj sem videl pa še tisto kar sem na žalost zamudil.
Odločil sem se da kupim nov sekač.

thundercat

Tut jaz sem bil tam in sem nabavil vse nujno kar sem rabil pri trenutni fazi obnove spaka.

Žal se je mojemu prijatelju Robertu mudilo domov in sem bil zato prikrajšan Vojkovih nasvetov in nadaljnega druženja.

Se spet vidimo ob priliki !!:BigThumbs:
Èlan Citroen klub Slovenije

garac

thundercat je pa tist, k ima oranðno dijano, ki je bila najlepša na letošnjem prvomajcu, je medaljo dobil menda, pa orden, pa venec
[SIGPIC][/SIGPIC]  

andraž

So zaradi njega visele ex YU zastave v Ljubljani?