Moj spak

Začel/a thundercat, September 08, 2014, 07:14:35 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

thundercat

Imaš prav. Včasih se ne znajdem pravi čas...:Hammer3:

Hvala!!
Èlan Citroen klub Slovenije

thundercat

Takole, šasija bo kmalu končana in pripravljena. Moral sem zamenjati ležaje na zadnji premi. Se je kar zdrobilo, ko sem demontiral.:breaking_pc:  Vmes sem pa še blatnik poflikal. :BigThumbs:

dyane

Citat od: Èojko;192021Mene pa zanima, če kdo prakticira "krown" zaščito tudi v notranjosti šasije?

Ne krown ampak dinotrol za votle dele...

Ja spodnja plata na šasijo se odpira če je šasija res fejat gnila...jo iti odpirat kar brez veze...da boš pokukal noter je neumno...ker se je treba zavedati..da v tem trenutko oslabiš šasijo in je možnost da se kaj spotegne.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

Citat od: garac;192038fantje, če bi bili spački narejeni z materjali, ki jih uporabljamo danes in narejni, kot so narejeni po obnovah, bi se še danes velika večina kotalila po cestah.
Verjamem, da je precej spačkov in dijan po obnovi boljših, kot so bili narejeni tovarniško. En tak primer je Vinotoc in njegove obnove, pa SaxoVts... pa amipick tud zna, samo kestl ma grd

Joj toti kestl...vam neja da mira...te obnove so res lepe in avti kot iz škatljice..ampak se voziti z njimi dosti ti duša ne pusti heheh...zato sem pristaš dobrih obnov...pa malar grdi kesli pa vsrani motorji in menjalniki...ker verjami garač..da čez 20—30kkm je spet vse vsrano..heheheh
[SIGPIC][/SIGPIC]

thundercat

Šasije nisem odpiral. ker je bila že nekaj let nazaj. Sem pa zrihtal ostalo, kar je bilo potrebno.

dyane

In prav tako.. kaj pa si nanesel na šasijo..body ali kaj na bitumenski osnovi dinitrol itd....
[SIGPIC][/SIGPIC]

thundercat

Citat od: dyane;192611In prav tako.. kaj pa si nanesel na šasijo..body ali kaj na bitumenski osnovi dinitrol itd....

Je že bila cela v bitumnu. Spucal sem , kjer je šlo stran in nanovo dal gor dinitrol.
Preme so pa tudi očiščene in prebarvane z barvo.

thundercat

....se dela naprej. Največ časa gre za pripravo blatnikov in pokrova motorja + prtljažnika do faze "šprickita". Je bilo kar nekaj udrtin, rje in kar mi je največ dalo dela da so predhodniki lakirali na vlažno površino in je bilo polno malih mehurčkov in je lak odstopil na teh mestih. Potrebno je bilo odstraniti skoraj ves lak.

thundercat

Končno so vsaj blatniki fertik za barvanje. :BigThumbs:

Tole brušenje in kitanje je res "čista jeba"

dyane

[SIGPIC][/SIGPIC]

thundercat

Sedaj so v obdelavi vrata...

Čojko

Pa ti bi se tega lahko profesinalno lotil,...:BigThumbs: