Registrirane Active v SLO

Začel/a rsm23, September 04, 2014, 05:26:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Dihtunga

gule

Seveda ni. To sem malo v šali napisal, malo pa zares. Ampak to ni avto za nekoga, ki je do zdaj Octavio vozil.

HidroThorax

Citat od: gregor;252098Ampak v bistvu  je ex moja še vedno ugodna na trgu, če so jo sproti vzdrževali. Takrat je bila razen par malenkosti v dobri formi.

Lani ko sem jo šel gledat ni delal števec km, pa akumulator je bil za zamenjat, pa po celem vozilu se je odluščil lak. Ni bila registrirana, tako, da je testna vožnja odpadla, pa že takrat je stala skoraj 2 leti na mestu. Na "žalost" nisma prišla skupi glede cene in se še kar prodaja...

Citat od: Dihtunga;252118Ma ni tako hudo.

Pa verjami, da je kr hudo. 5 let nazaj, ko sem jo še imel se dosti stvari ni dalo dobiti. Sem dosti stvari zamenjal in bil vsak mesec na servisu, ter vložil okoli 5k EUR. Tako malo za predstavo kaj te čaka če si omisliš Activo. Razen, da dobiš že porihtano.
Imel: C5 II 1.6 HDi, C6 2.7 HDi V6, Activa 2.0 TCT, C4 1.6i 16v VTR By Loeb, C5 I 3.0 V6 Break, C5 II 3.0 V6, H XG30 3.0 V6, C6 2.7 HDi V6, Kia XCeed 1.4 T-GDI '20, Escalade 6.2 V8 '07, Linc. Town Car 5.0 V8 '84, Chrysler 300M 3.5 V6 '99, MB S500 L 4Matic '05
Imam: Lincoln Town Car 4.6 V8 '98, C5 X

Dihtunga

Zaenkrat še ni takih problemov, je kar hvaležen avto

ModelJT

Zdaj, ko nimamo Damjana več za pregledovanje baze podatkov sem šel malo sam pogledati za active.

Na datum 31.12.2019 je bila registrirana samo ena in to je moja.

Jaz vem še za Zokijevo V6, ki je vsake toliko na kakšnem srečanju, pa Aniso ima eno sivo se mi zdi da TCT? Xantos ima še kako mogoče? Pa pri Novaku sem pred nekaj meseci videl eno lepo temno sivo, to bi Vlado vedel verjetno kaj je bilo z njo?

Še kdo za kakšno ve, ki je nisem naštel?
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Active so se podvojile od mojega zadnega vpogleda.

Zdaj sta DVE registrirani!

Moja 2.0 TCT in pa na novo 3.0 V6 24v enake barve kot moja, temno rdeča, letnik 1999, prevoženih ima 400 tisoč in se nahaja v Cerknici.

Èe je slučajno kakšna X1 pa žal ne morem videti, ker se ne razbere iz šasije, razen če bi vsako vpisal v citroen service.
[SIGPIC][/SIGPIC]