Zanimiv oglas za XM-a

Začel/a gigo, Maj 31, 2007, 11:34:35 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

grozny

tip je bumbar. da ne govorimo o tem da je xm na sliki pa še motor sploh ne obstaja za ta model če se ne motim ne?
pa niti km ni napisau tak da tu bo neki sumljivo
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Gox

Motor je klasičen ZX-ov 1.6i (89konjev) :-)

Vse štima, samo slika je pa malo zamešana :Hammer3:

(mogoče pa je žena dala oglas, pa ni vedela katero sliko izbrat :-))

jerson1978

Citat od: LuCit;21264Sem ga šel gledat, notri so ga spucali hehe. V bistvu je res za zamenjat zajla od števca in avspuh je za popravit, ima pa nov katalizator. Pa baje je treba računalničko nastavit parametre ker je kao stal toliko časa, samo se mi zdi ta to niti in potrebno. drugače sem se plazil okoli avtomobila in nobenih sledi o kakem puščanju LHM-a, mašina je tudi suha, v?iga bp, obrate lepo drži(recimo moj dokler se ni segrel so mu močno nihali), hidravlika ne spušča nobenih zvokov, hitrost dviganja je zadovoljiva(avto je pa? stal), so pa notri ?e original pretpta?niki z napisom Citroen XM. Pa ?e servisno knjigo ima potrjeno, avdo je bil res dobro vzdrževan. Samo me pa zanima koliko stane zajla od števca ?e kdo ve?

lucit a da ni ta avto zdaj moj ha

zlikovski

jerson od kod točno pa si?

jerson1978

odranci :BigThumbs: zaj glih gren v MS na tuning gledat če se kaj godi

zlikovski

Jaz sem z Rakičana :) ti si 78 letnik?  jez sem 79  mogoče se celo poznava :) vsaj navidez.

jerson1978

mislim da ne ker jaz sem bolj malo doma  živim v odrancih drgač pa sem doma iz okolice radencev

zlikovski

No upam da se potem vidimo na kakšnem srečanju citroenčkov.

jerson1978

ziher če bom doma itak da grem na srečanje  ko bo ki v bližini

garac

v sloveniji so vsa srečanja v bližini, tako, da ni vrag, da se vi2 ne srečata
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

jerson1978

garač maš prav ka je izpod 500km je itak blizu

zlikovski

Ja to drži, samo če to preračunamo v dandanašnjo tarifo je to 1000Km tja in nazaj in to je potem okrog 70-80€ za petrol :)

jerson1978

ja pa to sta 2 obiska oštarije manj na mesec :BigThumbs:

psihopat100posto

lahko pa prideta kakšen popoldan v MS na drink v Rdeči Baron, pa mo meli mini miting. :)
lp

zlikovski

Bi se dalo zmenit!
Kaj pa spaček bar? :)