Dobavljivost originalnih delov za starodobnike

Začel/a gule, Avgust 23, 2014, 03:35:54 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Citat od: rsm23;188875Gule, a bi lahko še meni te dve zadevi preveril? 95 030 525 in 96 066 441.
Hvala!

Nedobavljivo žal...sem zdaj preveril...:Hammer3:

rsm23

Hvala za preverbo. Sem kar pričakoval da bo tako..:emot167:

xantos

@rsm23: Da ni slučajno tole isto... Imam doma odmontiran cel zadnji most od Xantije in lahko preverim...

Cena za 5131 75 je reci piši: 213,26 eur (ddv vključen). :Hammer3:
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

rsm23

Xantos, daj če lahko slikaj ali pa premeri tele nosilce (načeloma me zadnja dva pravokotna bolj zanimata).
Po shemi zgledajo identični. Cena za komplet teh mojih nedobavljivih je pa 128,96 - mi je kar malo čudno da bi bili isti pa takšna razlika v ceni.

Vem da drugače pašejo tudi od enega Puga in se dobijo ugodno iz UK, samo luknje je treba na novo zvrtat.

gule

Citat od: xantos;188898@rsm23: Da ni slučajno tole isto... Imam doma odmontiran cel zadnji most od Xantije in lahko preverim...

Cena za 5131 75 je reci piši: 213,26 eur (ddv vključen). :Hammer3:

Pri meni ta del stane 184,83 EUR(PDV 17%), vključen...:BigThumbs:

xantos

gule

Citat od: xantos;188916Evo ga...

Groza kje si to dol pobral...kot kakšna najdba z Titanica...:BigThumbs:

rsm23

No moj je zgleda istih dimenzij. 15 cm širino, ca 12 v dolžino, sredinski del 9x9cm in višina ca 5cm. Sprednji (okrogli) ima pa premer 9cm.
@Gule, tudi moj je približno tak. Eto sliko.

xantos

Citat od: gule;188924Groza kje si to dol pobral...kot kakšna najdba z Titanica...:BigThumbs:

Hehehehe! Ja recimo, ampak guma je presenetljivo čisto ok in nič napokana...

superca13

Je citroen zavohal, da se da tudi tukaj kaj zaslužit. Èeprav imajo čudn sistem prodaje.
Delajo(oziroma dajo delat) celo manšete za žabe, lhm povratke za CX-a...kar nekaj.

To da stari avti oziroma vsaj youngtimerji nimajo na voljo rezervnih delov je itak sramota.
Za nekega 35 let starega  fauveja ali bemveja še na servisu dobiš originalne dele po naročilu. Pri nas pa...avta že 10 let ni več v sistemu. Znajdi se.

Lp
S

gule

Citat od: superca13;188949Je citroen zavohal, da se da tudi tukaj kaj zaslužit. Èeprav imajo čudn sistem prodaje.
Delajo(oziroma dajo delat) celo manšete za žabe, lhm povratke za CX-a...kar nekaj.

To da stari avti oziroma vsaj youngtimerji nimajo na voljo rezervnih delov je itak sramota.
Za nekega 35 let starega  fauveja ali bemveja še na servisu dobiš originalne dele po naročilu. Pri nas pa...avta že 10 let ni več v sistemu. Znajdi se.

Lp
S

Za vse kar veš, da se dela objavi tukaj šifre dela. Da imajo vsi koristi od tega. Jaz bom sproti preveril vsako šifro in izvestil publiko o dobavljivosti, ter ceni...

superca13

Nimam niti ene šifre.
To so mi Avstrijci razlagali.
Sicer pa se danes vidimo in bom povprašal.
In še: vsake toliko tudi vržejo ven kilometersko listo rezervnih delov, ki se že več kot 3 leta valjajo po zalogi. In potem lahko razni prodajalci delov to pokupijo. Kot fizična oseba nimaš šans, da sploh seznam v roke dobiš.