Vlečna kljuka C3 PIC

Začel/a Gox, Avgust 18, 2014, 12:02:29 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Hvala za sliko ... po vtičnici in rumeni tablici na njej, zgleda bo res Bartoljeva.

dezelan

Imam Bartoljevo in sem zaenkrat zadovoljen. Gledam bolj uporabnost kot estetiko

gigo

Z mojega vidika je stvar čisto jasna. Èe kupujem avto in ga bom tudi dosti uporabljal za vleko (tovorne prikolice) me sploh ne zanima estetika. Funkcionalnost mi je bolj pomembna v takem primeru. Èe pa enkrat na leto voziš kamp prikolico al kaj podobnega pol pa bi razumel. Sicer jaz sem itak bolj za praktične stvari kot estetiko.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Gox

Odločil sem se  ...  zadovoljen z novo kljuko :BigThumbs:

Šeško ... montirana v cca 75minutah. Medtem sem kavico spil in prebral dnevni časopis.

Z montažo, elektroniko, delom in vpisom v homologacijo 360€.

Pa še en izlet sem spotoma naredil :take_picture:

north

Koliko pride sama elektronika 70€ ?
Citroën - Creative Technology

Gox

Na računu ... elektronika univerzalna 109€

north

huh kogovšek jo ima za 70€ isto unverzalna sicer pa nevem mogoče je zraven še delo vračunano ?
Citroën - Creative Technology

Gox

Delo je 37,50 € (montaža in elektro vezava)

Pa pozabil napisat , da so to cene brez DDV.

Čojko

Madona, ena kljuka toliko kot pol GS-a s katerim sem v prvo šel skozi tehnični,...
A je zlata?

MSrougeZX

Kljuke nikjer niso poceni to je res...grde so pa tudi...sem iskal za laguno coupe pa jo ima šeško, samo kaj ko je tak grda kot na slikah c3pic. Škoda da ni bolj skrita. Dokler bodo take za ta denar se ne bom odločil.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

garac

jao gox, ti pa si en zapravljivec! pa kako lahko kar greš k modelu in plačaš, zraven pa se še na izlete voziš? Danes v času pametnih telofonov in ostale tehnologije so obiski povsem nepotrebni!
A nimaš apklikacije namontirajkljuko.si? dva klika pa je vse rešeno
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Ma sem dal aplikacijo namontirajkluko.com gor... pa kliknu namontiraj ...

pa sem dobu kljuko gor na vhodnih vratih :) Očitno ni še izpiljena aplikacija ...

xpuser

Univerzalna elektronika, več s tem zasluži kot pa z železjem.