Gigo ima Ekskluzivko

Začel/a gigo, Junij 26, 2014, 10:24:51 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

valko

Si me prehitel, nisem klical za avto, ker so se mi km zdeli neverjetni, pa je klicala žena in na podlagi tel pogovora z lastnikom se je vseskupaj zdelo bolj verodostojno. Klical sem še jaz pa je rekel, da ima za soboto ogled iz Sežane, no to si bil verjetno ti...  Ker si napisal, da ima kao 110.000 km me zanima ali servisne ni imel, oz. ali ni imel listkov o popravilih, kaj pa je še za popravit?

gigo

Ja, jaz sem tisti ;) Ne moreš verjet ampak ima servisno z vsemi pildki potrjeno pri Muršiču v Velenju.. kar pa še ne pomeni zame čisto nič.

Imam dva vprašanja in sicer prvo odpiranje zadnjega stekla na prtljažnih vratih. Èe sm prav razumel bi se mogla odpirat s stikalom katero se nahaja na spodnji strani pokrova mehanizma brisalcev. Stiskam stiskam pa se mi ne odpirajo. Je kaka posebna fora, ker sumim, da je zadeva kaput.
Druga pa delovanje tempomata. Od nakupa sem ga skušal vklopit ko sem se po avtocesti vozil in mi je samo enkrat uspel podvig. Tempomat imam na ON (okroglo stikalo), dosežem hitrost in potem pritisnem gumb za povečanje hitrosti. To sem prebral v navodilih. A še kaj drugega?

Drugač pa z vožnjo zelo zadovoljen. Udobno glede na to, da delam zadnje čase kilometre. V soboto sva ga z mojo zribala znotraj, da se cel sveti. Kot dokazilo prilagam slike...

P.S. Jeb***i še Venish in Marsiglia. Sej sm hmali pigment na moji koži zgubu od ribanja ha ha
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

skrt3

na naši "dvojki" naj bi se tudi zadnje steklo odpiralo, tudi sam sem poskusil vse finte in nikakor ne proradi. Edino, kar sem opazil je to, da je ohišje že nekaj počeno in notri je skrit en mali konektor. Možno, da kje tam tiči zajec.

Boh, na tempomatu pritisnem "+" in to je to... pol pa standard postopek za hitreje/počasneje in zadeva se izklopi, ko pritisnem sklopko ali zaviram.

alesz

CitatStiskam stiskam pa se mi ne odpirajo. Je kaka posebna fora
V večini primerov napaka na zadnjem steklu,bi moralo biti kar nekaj tem.......

Citatdosežem hitrost in potem pritisnem gumb za povečanje hitrosti. To sem prebral v navodilih. A še kaj drugega
vsaj v četrti brzini................

andraž

Super ohranjena, edino volan je prevečkrat sonce videl...

Xandrej

Volan na C5 sem jaz kupil NOVEGA! pa je bil po 10K kilometrih isti kot ta. če se ti kaj splača volan dola pa enemu usnjarju za 50€ da ti preobleče volan. Pa gledam nima aut. klime? To še nisem videl...

Sicer mi je hecno nobenemu nič več ne pomeni ne štempli ne servisna knjiga ne nič pa avto je ohranjen kolko vidim po slikah pa še vseeno nič ni vredno no kakorkoli ko pa grete kupovat pa vsi žlajfate na servisno knjigo če pa je avto od znanega pa je itak predrag pa še kaj...

Čojko

čestitke za očitno odličen nakup. Potrpežljiv je treba bit, pa pride prilika mimo. če kupuješ avto od prvega lastnika, ti že sam lastnik in pogovor z njim običajno najvec pove o avtu.

gigo

Avto je sedaj pri Tonyu in se rihta na njem glavni servis. Pravi, da je po prvem hitrem pogledu dober nakup. Od skritih zadev me moti samo tempomat kjer je šlo neko stikalo rakom žvižgat. V glavnem komaj čakam, da jo dobim nazaj in da se z njo letos odpravimo na Azurno obalo.

Tony mi je za nadomestni avtomobil dal njegovo C6-ko (sem mislim, da jo je že pred časom prodal) in avto me je prav razočaral. Pri vsej elektroniki in nevem vse kakšnih dodatkih je udobje bolj tako...  no sej se razumemo. Pa še avtomatski menjalnik ima neke muhe še posebno zjutraj. Ko na armaturno zasije sonce nič ne vidiš na podatke na števcu, itd. Skratka. Lep za umret sam ogromno enih pomankljivosti.
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Xandrej

Jaz ne vem ali sem jaz nor ali kdo sem imel XM-a pa C5 I pa C5 II pa v udobju nimajo za burek proti C6... Da je udoben. mehek in še kljub temu nudi vrhunsko lego na cesti...HedUp displej pa tudi res mora sonce direktiva gor na njega sekat, da se ne vidi... Ampak OK... Lahko pa tudi kaj Boklavdi pove o razliki med C5II in C6 če bo videl temo drugače pa res ne vem. Edino če so v rdečega pri 100K komfortne kugle gor dali na njega...

Čojko

Ta od Tonija je očitno čisto zjeban, saj še v višnjegorski klanec ne zmore preko 160 km/h.

xpuser

Citat od: Èojko;186423Ta od Tonija je očitno čisto zjeban, saj še v višnjegorski klanec ne zmore preko 160 km/h.

Kovačeva kobila ...

boklavdi

Naprej vse čestitke za nakup....barva je krasna,..ohranjenost izgleda da tudi kar,..sem ga zadnjič videl v živo, ko smo kluko na c6 montirali.
Srečno vozi in veliko varnih kilometrov.

Glede komentarja C5 in C6,..na kratko, da ne bi preveč podžigal...ja imel/imam sem oba in lahko le rečem, da tako kot v c6 se nikoli nisem in predvidevam nikoli ne bom vozil.

Moja dva centa.

lpB

gigo

Avto je nazaj iz servisa. Mehansko je sedaj tiptop. Zamenjali smo še zajle za ročno zavoro katere so bile zdelane. Tempomat je imel nek salb konektor (hvala Tadej). Montirali smo tudi novo vlečno kljuko. Sedaj pa čez 10 dni v Francijo.
Strošek je bil skoraj jurja ampak kar je treba pač je treba.
Glede udobja pa vsaka rit ima svojega malarja. Vozil sem dve C6-ke v življenju naredil cca 700km pa me nobena ni prepričala. Veste kako pravijo.. vsak bo koval svojega konja v nebesa. Vsak dan delam čez 100km pa je udobje v c5-ki ali xm-u za mojo rit nepopisljivo ;)

Hvala vsem za želje.

Čojko

Kako pa je s hidravliko?  Še pri teh letih že kaj menjujejo bunke?
če se prav spoomnem naj bi imel predpisano pri 180 tkm.

garac

off topic, kam greš v Fr? Korzika, al greš na celino? Se srečamo v Le mans?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/