13. Hidroraid, 10.-13. julij, Bodislavci, Prlekija

Začel/a DejanO, Junij 23, 2014, 12:18:46 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Še moje slike.
[SIGPIC][/SIGPIC]

MSrougeZX

Super fotke...osebno mi zmaga ami cabrio in pa rdeca zaba.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

antasi

Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

gule

Citroenovc

OK

LP
Primož

Zeko124

Jap, fajn je blo! Hvala organizatorjem in seveda moji ekipi sopotnikov ki so prevzeli vlogo fotografov, svetovalcev, moralizatorjev... navigatorjev... no, to zadnje še malo šepa :Hammer3:.

Spoznali smo tudi nekaj novih obrazov, s katerimi upam da se še kdaj vidimo (s tem ciljam predvsem na Xantosa). :BigThumbs:

Sicer so bili pa res lepi tile CXi za videt, manjka predvsem še kak prve serije, ampak tudi to ne pokvari vtisa.

Upam da se prihodnje leto spet srečamo na 14em Hidroraidu.

:emot112:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

DejanO

Citat od: Citroenovc;186743A je nemški CX od Michaela?

Da, našel ga je v Švici s 147.000 km, prebarvan na novo, posebnost vijolična notranjost.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

thundercat

Dobro smo se imeli, pa vreme je tudi zdržalo. :BigThumbs:
Èlan Citroen klub Slovenije

superca13

Citat od: xantos;186694Ja res je bilo fajn. Vsaka čast organizatorjem!

@superca13: Sem videl tvojega XM-a (res je porihtan u nulo!), pol ko sem te pa šel iskat te pa že ni bilo več. Se bomo pa kdaj drugič spoznali... :)

O sranje, škoda.
Bo še prilika, zagotovo:BigThumbs:

JureA

Slike ->  http://picasaweb.google.com/jurekvakva/Hydroraid2014?noredirect=1

Video -> http://www.youtube.com/watch?v=0MXtHlAW7Xs

Zvečer mi je postalo žal, da nisem prišel s CX-om.
Še posebej, ker ni bilo nobenega drugega Prestige-a in ker sta bila samo dva CX-a serije 1.

Sicer pa spet krasen dogodek, tako kot vsako leto.

rsm23

Sicer malo pozno...še moj posnetek vožnje od starta do Negove in Okoslavcev:
https://www.youtube.com/watch?v=rmdaqnIaJxs

Ni najboljše kvalitete - je snemano brez stativa, da ne bo kdo mislil da se C6 tako zanič pelje :Hammer3:
Enkrat naknadno dodam še drugi del.

Xandrej

Eh ne seri saj veš, da še s xantio se boljše pelaš pa z vsemo kot pa z C6...

Sem vsekal last minute dopust v četrtek da sem v soboto že šel... Kaj češ pa sem do sedaj 3 izpustil 10 pa jih mam za sabo... Pa upam, da dugo leto---

Jagoda

Dober je za kogar je ...

rsm23

Citat od: Xandrej;187495Eh ne seri saj veš, da še s xantio se boljše pelaš pa z vsemo kot pa z C6...
Nena govori sploh, me je še tri dni hrbet bolel pa fse... Na koncu sem moral tota jajca še bek v LJ pelat... :emot77::Hammer3:

Šalo na stran. Za moje pojme je bila vožnja čisto spodobna za hidravličarja te klase.
Edino občutek sem imel da malo preveč plava tam okoli 100-110 km/h. Lahko pa da je samo poln želodec dobrot vplival na to....

ModelJT

Citat od: rsm23;187550Nena govori sploh, me je še tri dni hrbet bolel pa fse... Na koncu sem moral tota jajca še bek v LJ pelat... :emot77::Hammer3:

Šalo na stran. Za moje pojme je bila vožnja čisto spodobna za hidravličarja te klase.
Edino občutek sem imel da malo preveč plava tam okoli 100-110 km/h. Lahko pa da je samo poln želodec dobrot vplival na to....

Jaz sem sem ko predsednik peljal zadaj desno. :) Samo zice bi pa lahko naredili mehkejše.
[SIGPIC][/SIGPIC]