Eurocitro 2014

Začel/a garac, Junij 18, 2014, 10:19:33 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Jagoda

Jao, kako baš meni ovaj... Tudi francoski fotograf najbrž ni poceni? :)
Dober je za kogar je ...

Gox

Veš da ni .. račun bo " ten , ten,  trenta" Tako Francozi računajo, ko jim moreš plačat.

Jagoda

Citat od: Gox;188201Veš da ni .. račun bo " ten , ten,  trenta" Tako Francozi računajo, ko jim moreš plačat.

Sem slišal ja... GRDO
Dober je za kogar je ...

gule

Citat od: garac;188191čojko, ja nalažje ga prepoznaš po robu na prednjem in zdanjem blatniku, pokrovih koles, če jih nima ima več vijakov, kot običajen gs, kromiran nastavek na izpuhu in značilna barva, ali dve
Taljanka je čudovita, manjkali so le pokrovčki na odpiralih vrat (kljukicah znotraj)

Nisem vedel, da birorotor ima razširjene blatnike...zakaj so to počeli? Drugačne dimenzije gum, hlajenje, upor zraka, ali kaj drugega?:Hammer3:

Fino je na takšnem srečanju...verjetno se človek počuti kot Žid v Izraelu...:BigThumbs:

superca13

Citat od: gule;188334Nisem vedel, da birorotor ima razširjene blatnike...zakaj so to počeli? Drugačne dimenzije gum, hlajenje, upor zraka, ali kaj drugega?:Hammer3:

:

Sporednji most ima čisto drugi, drugačno vpetje motorja, most je podoben ali celo enak CX-u.
Zato tudi blatniki drugače speljani, drugače ne bi pasalo skupaj.

garac

Superca ima prav, CX. Je pred leti tip vrgel ven wankel in namontiral cx diesel noter, most je že ustrezal, tako, da ni bilo panike
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lovro

GS dizel - če spregledaš one blatnike, zanimivo presenečenje, ko je namesto pričakovanega zvoka bokserja slišati traktorski zvok dizla :emot77:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gule

Citat od: garac;188340Superca ima prav, CX. Je pred leti tip vrgel ven wankel in namontiral cx diesel noter, most je že ustrezal, tako, da ni bilo panike

Nisem ljubitelj diesel motorjev nasplošno. Ko, pa še nekdo naredi nekaj takega, da v eno rariteto namontira traktorjev agregat...brrr...zločin...:argue1:

Lovro

Citat od: gule;188347Nisem ljubitelj diesel motorjev nasplošno. Ko, pa še nekdo naredi nekaj takega, da v eno rariteto namontira traktorjev agregat...brrr...zločin...:argue1:

Verjetno je oni vankel bil že pokojni... pa je to pač idealna možnost, glede na to, da bi bil CX-ov bencinc požrešen...

Meni se pa zdi zanimiva ideja. Itak ostalo ostane precej nespremenjeno.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Čojko

vanklov je še kar nekaj živih, recimo tu en posnetek ,...

dbostjan

Lepe fotografije, zanimivi avtomobili :BigThumbs:
Kaj pa visa in C15, so bili kaj zastopani ali so že vsi pristali na odpadih?

gule

Citat od: Lovro;188385Verjetno je oni vankel bil že pokojni... pa je to pač idealna možnost, glede na to, da bi bil CX-ov bencinc požrešen...

Meni se pa zdi zanimiva ideja. Itak ostalo ostane precej nespremenjeno.

če je Wankel crknu, pa je to druga pesem...:BigThumbs:

Pa vseeno ne bi dizla, rajši bencin+plin...

gigo

Temu gospodu pa je že na vhodu ta wankel v gs-u ga kakal na veliko. Ta ko je pokal, da smo mislili da partizani napadajo ;)

https://picasaweb.google.com/lh/photo/vfB7v9wit2Mo1ypGoLP9UtMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

garac

seveda je tudi vis bilo en kup, C15 je v fr itak vsakdanji delovni stroj. Nekaj se jih je prodajalo ugodna se mi je zdela predvsem srebrna  decapotable
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

Citat od: garac;188176samo za Zekota, da ne bo spet "amite pa nuben ne mara, amitov pa ni..."
Kar nekaj jih je bilo tudi naprodaj 6ica break in 8mica limuzina sta bili tudi na dražbi, na kateri so odprodali del citroen heritage. Poleg amijev tudi XM multimedia, C5 V6 mkI (bivšega predsednika uprave), ZX fukang, CX, HY...

Zeko, cev, ki jo želiš so imeli na zalogi in jo ima tudi mehari evasion 45€ se mi zdi, da je bila, kar je zate najbrž veliko preveč

Super, pa je le še nekaj živih :BigThumbs:!

Hvala za info, sem te popolnoma pozabil poklicat kako je s cevjo, cena je pač taka kot je, hvala bogu se jo sedaj vsaj dobi. Bom pa naročil ko bom potreboval :).

Me pa zanima za koliko je šel XM multimedia, čemu pa odprodajajo Citroen heritage, zbog svjetske krize? :argue1:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si