tresenje hladnega motorja c4 1.6 hdi

Začel/a slavek1, Maj 03, 2014, 07:56:32 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

xpuser

V mislih sem imel kaj pokaže za šobe odstopanja.

grgos

Sem ti poslal privat gsm od enega dolgoletnega citroen serviserja, pa mal povprašaj njega bi znal mogoče kaj pomagat lp

JozeG

isarajli

kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

JozeG

Èešnja

cikocx

Jaz mislim, da imate probleme z šobami, dejte jih pregledat, pa poglejte, če kakšna šoba preveč naliva.
Cx za zmeraj:BigThumbs:

slavek1

Citat od: drmare;185489Ali si rešil problem?

ne ,pojma nimajo .zdaj čes poletje se manj dogaja ,manj ga trese in ne kadi., rekli so , da naj dam preverim računalnik .zgleda da računalnik ne dobi prave
podatke temperature motorja.

slavek1

vode ne zmankuje ,šbo so vrdu pumpo sem dal pregledat je ok. mislim ,da nekaj z računalnikom ni vredu ,ker zdaj ko je poltje je bilo skoraj vredu ni kadil pa čisto malo treso.a zdaj ko so jutra hladnejša se tresenje povečuje, ko ,da računalnik ne dobi pravih podatkov temperaturi motorja ,vžiga dobro

slavek1

za popravbilo sem dal 750 e, pa ne najdejo napake ,ne vem ali pa še reskiram in dam električarju ,da preveri računalnik '???

Enyo

Èe bi dal jaz 750 evrov za popravilo avta, pa bi bila še vedno napaka, bi poskrbel, da bi mi nekdo vrnil 750 evrov + vse stroške, ki sem jih imel z obiski servisa. Zlepa ali zgrda!

zlikovski

To pa res, kako upajo zračunat in ne porihtajo stvari.

slavek1

malo tu pa malo tam ,in se nabere. zamenjovo grelnih sveč sem dal 390e ,ni šle ven in so klicali mojstra,ki to dela on pa računa 100e po komadu ,da jih dobi ven . podobno je z šobami nikoli ne grejo vse lepo ven ,če imaš citroen moraš računat na to .

zlikovski

Saj pri drugih avtih je isto sranje z šobami, ponavadi jih prešajo ven. Alumijij in železo negreta skupaj, zato pa je problem dobti čez čas to narazen.

drmare

Citat od: slavek1;188794za popravbilo sem dal 750 e, pa ne najdejo napake ,ne vem ali pa še reskiram in dam električarju ,da preveri računalnik '???

Bogato si plačal, jaz sem nehal tankat Petrol, sedaj tankam na AGIPu.... tresenje je čudežno izginilo..... zanimivo po tretjem tanku v celoti, po prvih dveh pa je tresel ampak skoz manj....

155000KM