Treæi meðunarodni oldtimer susret Travnik 2014

Začel/a gule, April 23, 2014, 11:14:09 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

firbec

Citat od: gule;184480Super, že dolgo nisem vozil Jugeca...:funny34d:

Gule, ne vem če se ti bo želja uresničila, tiki bo sopotnik v oplelici.
Jugec je v obnovi.

gule

Citat od: dvorjan;184491Jaz bom se potrdil prihod, ampak v planu pa je, da se malo spaka pretegne. Mogoce bom pa Lovru v zavetrju vozil dokler bo slo. =)

Ko pa več ne bo šlo, pa se z sajlo zakači na "ajkulo":BigThumbs:

Lovro

Pa da se šverca, mamicu mu švercersku :funny34d:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

dvorjan

Ah, nic ne bo iz zlobnega plana. Fasal dodatno delo, bo zame kar delovni vikend. Bom pa lepo v mislih z vami in dobrotami izpod peke ... No, k sreci mam vsaj pivo v hladilniku ... Lepo se imejte, kaj poslikajte itd.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gule

Citat od: dvorjan;185162Ah, nic ne bo iz zlobnega plana. Fasal dodatno delo, bo zame kar delovni vikend. Bom pa lepo v mislih z vami in dobrotami izpod peke ... No, k sreci mam vsaj pivo v hladilniku ... Lepo se imejte, kaj poslikajte itd.

Takav je život...:argue1:

gule

Najprej zahvala gostom, ki so pridrveli z limuzinami iz Slovenije...

Tu je bila dijana, kadett in xm. Lep pozdrav vsem voznikom in potnikom(Mike, Tiki, firbec, Franc+družina. Ime še enega sopotnika ne vem, je bilo preveč nektarja in si nisem zapomnil, se opravičujem. V glavnem imeli smo se lepo, gosti so bili enkratni, upam, da se še vidimo! Hotel sem napisati, da če Vas nismo užalili to leto, pridite naslednje, pa bo...:Hammer3:

Upam, da ste vsi srečno in zdravo prispeli domov. Nekaj slik imam in ih bom tukaj objavil. Seveda pričakujem tudi slike ostalih participantov...

Mike in Franc hvala za darila, sem bil res vesel...slika je že doma na zidu, hladilnik, pa čaka na montažo...:BigThumbs:

Obiskal nas je tudi Miro(Æiro)iz Banja Luke z katrico, a je pred večerjo bobegnil nazaj...:argue1:

Bil je tu še en Rekord iz Murske Sobote, a mislim, da ni na tem forumu...:AngelPray:

gule

Ima svega...:BigThumbs:

Da citiram Henrija Forda: "Pri nas lahko jete in pijete, kolikor želite, dokler pijete Nektar in papate teletino ispode saæa z krompirji..."...

Mike666

Gule kot sem že vsako leto rekel da je blo super, pa me vsako leto znova presenetite. Bilo je mega.Hvala celi ekipi kluba oldtimer-classic in vsem gostom za izredno dobro počutje in dobre volje. Naslednjič spet.:BigThumbs:

firbec

Z eno besedo: Fenomenalno!!! :BigThumbs:
Res prijeten vikend, preživet v odlični družbi.

Vsa pohvala ekipi organizatorjev. Seveda, da smo prišli na srečanje je najbolj zaslužen Gule. :)

Evo še par slikc: :take_picture:

firbec

Tiki

Ja kaj čm rečt... Srečanje je bilo Bomba! Malo nas je edino zaje**l dež...
Hvala Guletu in ostali ekipi Oldtimer Classic za organizacijo in postrežbo! Definitivno se vidimo naslednje leto :BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

cxfranc

Gule, bilo je supeeeeerrrr!!! Vse profi spedenano. V nedeljo pri zajtrku smo te  pogrešali, pa si verjetno še zadnje ostanke nektarja predeloval. Jure je dobil priznanje za najmlajšega udeleženca. Èe boš kaj povprašal, kdo je slikce delal na podelitvi se zeloooooo priporočam (v Juretovem imenu). Mislim, da je slikal vaš predsednik. Skratka, tako dobrega srečanja že dolgo nismo obiskali!!! :BigThumbs:

gule

Citat od: Mike666;185279Gule kot sem že vsako leto rekel da je blo super, pa me vsako leto znova presenetite. Bilo je mega.Hvala celi ekipi kluba oldtimer-classic in vsem gostom za izredno dobro počutje in dobre volje. Naslednjič spet.:BigThumbs:

Hvala tebi, res, da si nas obiskal, ter upam, da naslednje leto peleš nevesto domov...:BigThumbs:

Pa mike, sliko sem že zakucal nad kaminom...:BigThumbs:

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gule

Citat od: firbec;185283Z eno besedo: Fenomenalno!!! :BigThumbs:
Res prijeten vikend, preživet v odlični družbi.

Vsa pohvala ekipi organizatorjev. Seveda, da smo prišli na srečanje je najbolj zaslužen Gule. :)

Evo še par slikc: :take_picture:

Bili ste pridni in zanimivi, hvala se vidimo naslednje leto, če ne prej na kakšnem pivu v domovini...:BigThumbs: