Žabji izlet po Jadranski magistrali

Začel/a Čojko, April 15, 2014, 10:58:03 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Naj dodam, da je interesentov z takimi ali drugačnimi žabami še kar nekaj, celo kolegi iz Hrvaške se nam znajo pridružiti, vednar ker je do tarkrat še kar nekaj časa pričakujem 100% potrditve le nekaj dni pred izletom, ki bo v soboto 10.5.2014

Edini pogoj za izplejavo izleta je torej zgolj le še lepo vreme. V dežju ne gremo.

Tudi za vse tiste, ki nimate žabic in ste izkazali interes za izlet verjamem, da se bo našel prostor v naših avtih. Predlagam, da se o tem dogovorimo par dni pred izletom, ko bo znana tako vremenska napoved kot 100% potrjeni avtomobili in prosti sedeži v njih.

MunoGS

Svaka čast susjedi, izuzetno mi se sviða da ste složni oko dogovora, nažalost ja bih Vam se pridružio u lijepim putovanjima al nisam još gotov sa svojim GS-om a dotad Vam želim Sretan  put i puno ugodne vožnje dok Vam se ne pridružim na putovanjima . . .

Čojko

Vreme zgleda, da nam bo naklonjeno. Današnja napoved za soboto kaže na sončno in okoli 20 stopinj. Idealno za izlet!

Torej v soboto 10.5. se dobimo ob 9:30 uri v Bakaracu, spijemo kavo se malo pogovorimo kako in kaj, ter točno ob 10 uri odrinemo naprej (Jure ima namreč kar 3 ure vožnje do Bakaraca).

Prosil bi torej za čimprejšnje 100% potrditve "žab" in proste sedeže za morebitne goste, ki naj se dogovorijo sami z vozniki kako in kdaj v avte. Od Bakaraca naprej pa gremo namreč samo z "žabami".

Glede na to koliko se nas bo zbralo, kako hitro bomo potovali, kakšne želje bi imela večina po ustavljanju, kaj si pogeldat, kdaj in kje nekaj zunaj pojest, morda celo namočit noge,... bomo tudi samo pot sproti prilagajali. Variant imam že kar nekaj narejenih.

Sigurno se po magistrali zapeljemo vsaj do Senja in nazaj. Plan pa se je še dvignit na Velebit, ter se spustit dol v Svetem Juraju ali celo v Karlobagu. Ravno cesta na Velebit nad Svetem Juraju in nad Karlobagom namreč ponuja najlepše poglede na morje z otoki.

Pedvidoma se do 18 ure vrnemo v Bakarac.

Na izletu so zelo zaželjene tudi boljše polovice kot otroci, ki jim ni napor tako dolg izlet.

Pa če kdo pozna koga, ki lasti "žabo" in tega ne bere naj ga obvesti o izletu.

mezy

Super! potrjujem udeležbo, avto imam pa tudi že poln ;) bo veselo! :BigThumbs:

JureA

Tudi jaz potrjujem udeležbo.
V avtu bomo trije, torej je en sedež še prost.
Èe bo pa več zainteresiranih potnikov, pa lahko pridemo z dvema avtoma in naložimo do pet potnikov - moram pa to vedeti do petka.

Čojko

Kje ste zdaj "žabarji" in sopotniški interesenti?

Tiki

Eden od sopotniških interesentov bo odpovedal, ker ima delovni vikend... Tako da žal naslednjič... (mogoče pa tačas spet kupim kaj na LHM)
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Zeko124

Baje da C6 ni zazeljen, padla je odlocitev da gremo na izlet kljub vsemu z modrim Pallasom in cepki za usesa. C'est la vie, plato pive sem ze strpal v frizider da bo do sobote za ziher na delavni temperaturi ;)!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Čojko

Jaz imam tudi še dva sedeža prosta, lahko pa tudi s C6 do Bakaraca pa se tam porazdelimo,...

Zeko124

Odločitev je padla glede na zagotovilo mehanika, da se ležaj ne bo razsul (upam da to drži bolj kot zagotovilo da je kolesni ležaj isti kot pri GSA). Poleg tega na C6 nimam kljuke pa se gre za nazaj še po čoln in se ga pelje v Portorož.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

dvorjan

Jaz sem ravno priletel iz ZDA, tako da se javim zvecer, kako in kaj. Imam namrec polno tipkovnico dela. =(
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Čojko

Citat od: dvorjan;183410Jaz sem ravno priletel iz ZDA, tako da se javim zvecer, kako in kaj. Imam namrec polno tipkovnico dela. =(

Aha, zato te ta teden nisem dobil na telefon,...

Zadnja dva sedeža v mojem GS-u sem imel "rezervirana" za vaju dva s prijateljico. Èe želiš se pripeljita do Bakaraca, naprej pa z nama.

andraž

Da ne boste delali neumnosti in prišli v črno kroniko... Pri teh Citroenarjih se nikoli ne ve... Super se imejte!!!!!!

tomaz555

Žal bo delovni vikend. Fiskultura v vinogradu. Med tednom ni zneslo.