Citroeni v filmih

Začel/a garac, Februar 05, 2007, 08:36:11 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Na TV3 sta bila par nedelj nazaj dva filma... Mi nismo anðeli in Mi još uvjek nismo anðeli. V prvem delu ajkula pink barve na roke poštrihana, v drugem delu (menda je enih 15 let razlike v snemanju) pa ajkula pink barve ... zelo lepa.

Lovro

Baje je bilo tudi kar nekaj teh roza žab narejenih za potrebe snemanja, pač v različnem stanju.

Ena od njih, sicer dokaj zdelana, se je pred časom celo prodajala na netu.

Aja, pa baje obstaja celo tretji del, kjer ga žaba spet najebe, podobno kot v prvem delu.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

vidobbb

Včeraj v filmu Deveta vrata sta dva malarja imela DAKa.

dvorjan

Prejle sem malo klikal skozi risanko Cars 2 in opazil tele lepotce (jih je se vec, prav ko nekaj Pariz omenjajo ...).
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

2sv

lepa slika sam tale žaba zgleda kot paglavec proti čarliju heheeh

janez

A je kdo opazil zanimive podrobnosti na dvorjanovi prvi sliki ? Pa ne avte... :)

sušo

A misliš na most s ključavnicami? Notre Dame v ozadju? Nekaj tretjega?

Pravzaprav je ta most odprt zgolj za pešake. Vozi se samo v risankah.

janez

heheh.... Most spredaj na katerem so avti je narejen iz listnatih vzmeti, most zadaj pa ima med vsakim lokom bat na ojnici...

Imajo risarji domišljijo. Nisem gledal filma ... a se med samim predvajanjem tole opazi ?

Dobra fora vglavnem :)

dvorjan

Ja, cela risanka je avtomobilsko obarvana, prav zanimivo. Za nekoga, ki ima oko za detajle, je vsekakor eno samo veselje. Imas tako evropski kot ameriski stil ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Citroenovc

No precej opazen je tudi "hladilnik" ss pokrovčkom na vrhu - ki služi kot neke vrste zajem vode pri otoku ...
OK

LP
Primož

sušo

Al sm falu...
Pa zdej k gledam je dost očitno.

garac

janez, dobro si ti tole opazil, tiste bate paojnice bi mogoče še opazil, fedre pa ziher ne
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Danes sem videl pri 102 Dalmatinca ko pridejo v Pariz: Pujs, razbijejo belega spačka, XM kot taxi brum brum... Pa en Saxo še stoji ob cesti.

Gox

Danes sem ujel TopGear, ko so šli na nek rally starodobnikov ...

pa je šel z dobro opremljenim AMI-jem in še boljše opremljeno sovoznico :)

Imata pa tudi hude varnostne pasove :take_picture:

Zeko124

Citat od: Gox;146070Danes sem ujel TopGear, ko so šli na nek rally starodobnikov ...

pa je šel z dobro opremljenim AMI-jem in še boljše opremljeno sovoznico :)

Imata pa tudi hude varnostne pasove :take_picture:

Ja, tale del Topgeara je kr hud, z Amijem letnik 76 :). (če se prav spomnim breakom, sem gledal že en čas nazaj. Bjonða tud pripomore svoje, pa natunal so ga tud super :))
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si