Šesti Tradicionalni Laganini Istra Raid..

Začel/a sasaljut, Marec 04, 2014, 10:36:57 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sasaljut

Sedmi Laganini Raid bo še letos, mirchi, tako da bodi pripravljen v nizkem štartu.. Upam da bo se vsaj tomaž555 pripeljal z žabo ;), dvorjan, ti pa se drži tradicije in ti bo uspelo..  ;)

Čojko

Mene lahko tudi šteješ, pa najbrž bo še kdo v avtu zraven, če le kaj hudo nepredvidljivega ne pride vmes.
Grad Socerb ima slow food restavracijo, ki jo vodi Milan - odpira ob 12 uri. V kolikor bo uspel zjutraj dovolj zgodaj nabavit izbrane sestavine za restavracijo nam bo med 9 in 10odprl vrata v notranjost grada, na obzidje, pa tudi kakšno kavo ali kaj podobnega se bo v tem primeru dalo popit pri njem.

sasaljut

tomaz555

Pri meni se nikoli ne ve, zato se bom prijavil jutri. Načelona pa planiram v soboto na primorsko. Žaba dela brez problemov, tako kot mora.

skrt3

Cojko, midva imava varstvo :)
Se velja ponudba za gratis laganini fjakanje? Zena je navdusena, jaz malo manj, ker bi raje bil s Kantijo :)

Ce ne drugace bova s suzukijem 4x4

Sasa, pisi Skrt + Mahnic Skrt

sasaljut

Trenutna situacija: 1.Laganini
2.Jure A
3.Dušan Š
4.Samo Turk
5. Čojko+Skrt + MS
6.Nataša, Sandi Kristian
7.Boštjan, Katja
8.Gregor, Tina
9.Tony&Mojca
10. Andy, Nina, Mia, Alek
11. Pascal, DrUrška, Luisa
12. Maijana&Michael

MOGOČE: Dvorjan (to bo ratalo..) tomaz555 (tudi, upam.. ):BigThumbs:

Čojko

Ponudba seveda še velja. Sedaj ko gresta vidva je potrdila še moja. Pravijo, da bolj kot je GS naložen lepše plava. Super.

tomaz555

sasaljut

O, super!!! V žabi!? Zgleda da bo tokrat več hidrosov kot A-serije..:emot112:

dvorjan

Jutro. Odprl oci. Nekaj pojem, palim spacka, grem po kolegico in na obalo. Se vidimo.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

dvorjan

Sem mislil, da bo kdo kaksno sliko objavil, a ocitno RAID se traja. =)

No, jaz sem ze vceraj sibal nazaj, sedaj pa tudi vzel v roke fotoaparat, ki je zabelezil naslednje ...

dvorjan

Kaksno zgodbico ali storijo bo napisal kdo drug, jaz bom delil se par fotografij.

Lustno je bilo ...

antasi

Vidim, da ste se imeli fajn, kaj fajn super!!!
Vsaka čast organizatorju!
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

sasaljut

Uf, organizator se je tudi tupatam za.., no ni bilo zanalašč, sicer obljuba o slabi organizaciji je bila..  ;)