VISA ve kdo za kakšno?

Začel/a antasi, Januar 18, 2014, 10:24:22 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sušo

Aja tetka je pa nekje na 500 če prav sledim dogodkom.

krka964

CitatAja tetka je pa nekje na 500 če prav sledim dogodkom.
Hvala za info. Borza dela svoje ...

antasi

sem poslal ZS za menjalnik če je še aktualno
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

gule

Tisto belo ti lahko pripeljem...seveda, če ti ustreza cena...

zlomjo

Ta bela je res lepa. A se da to uvoziti?

gule

Citat od: zlomjo;175984Ta bela je res lepa. A se da to uvoziti?

Piše, da je letnik 82, torej ima 32 let(oldtimer)...zakaj pa ne?:BigThumbs:

antasi

Hvala Gule,
ampak zaenkrat iščem oziroma sem že skoraj našel nekaj cenejšega
ker moja visa je drugače v odličnem stanu, samo motor nekaj zeza..

Zeko124

Sem se danes spomnil... Cca pol leta nazaj mi je eden izmed Hrvaških Citroenarjev razlagal, da ima takšno viso doma in mu gnije pred bajto, ter da jo podari, če jo kdo potrebuje. Žal sem se vmes odjavil iz FB in sem z njim izgubil kontakte.

Skratka tip ima doma temno zelen HY in svetlo zelenega spačka (ex-Charleston) in sliši na ime Srečko Višek, če ga kdo iz tega foruma slučajno pozna in je z njim v kontaktu se lahko malo poizve =).

Edit: kolkor se spomnim je eden izmed Somoborskih spačkarjev, torej nedaleč od meje z SLO.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Citat od: Zeko124;176068Sem se danes spomnil... Cca pol leta nazaj mi je eden izmed Hrvaških Citroenarjev razlagal, da ima takšno viso doma in mu gnije pred bajto, ter da jo podari, če jo kdo potrebuje. Žal sem se vmes odjavil iz FB in sem z njim izgubil kontakte.

Skratka tip ima doma temno zelen HY in svetlo zelenega spačka (ex-Charleston) in sliši na ime Srečko Višek, če ga kdo iz tega foruma slučajno pozna in je z njim v kontaktu se lahko malo poizve =).

Edit: kolkor se spomnim je eden izmed Somoborskih spačkarjev, torej nedaleč od meje z SLO.

Je Keža pred kratkim bil pri njih. Torej najboljše Kežo vprašati za stanje in kontakte.:BigThumbs:

antasi

hja, keža?!
To pa kolikor vem, si samo ti Gule še z njim v kontaktu..

krka964

Eh, tako hudo pa že ne more bit. Za kaj že???
Kdor jezika špara, rezervnih delov strada ....

gule

Citat od: antasi;176101hja, keža?!
To pa kolikor vem, si samo ti Gule še z njim v kontaktu..

Ne bo držalo...drugače v krogih, kjer se stari Citroeni čislajo, Kežino ime nekaj pomeni, tudi zunaj Slo...:BigThumbs: