Dragi kolegi citroenarji

Začel/a grega1982, Januar 17, 2014, 04:53:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Romzi

Meni se ne zdi visoka, če je vse napisano realno. Bolje to, kot uvožen z (ne)realnimi kilometri in megleno zgodovino.

Matteo.

Ja primerjam s svojim..:Hammer3:
Katastrofa kakšne cene ma c5II..

LP
Matteo.
Berlingo SX 1.9D 51kw l.1999
C5 Exclusive 2.0HDi 100kw l.2006
Renault Clio Authentique 1.2 16V l.2002
C-Crosser Exclusive 2.2 HDi 115kw l.2007
Grand c4 Picasso 2.0 BlueHDi 110kw avt. l.2016
Mercedes V 250d 4matic Avantgarde AMG 140kw avt. l.2017

grega1982

no kaj naj rečem .
Ga prodam za 2500 brez muzke no ja z original muziko .
Kaj češ ceno postavlja trg a ne.
:AngelPray::AngelPray:vožnja c5 vozila , zabava je fina

frodo1

Upam, da se bo pa sedaj našel kupec, uspešno prodajo želim,...
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

Romzi

Citat od: grega1982;175882no kaj naj rečem .
Ga prodam za 2500 brez muzke no ja z original muziko .
Kaj češ ceno postavlja trg a ne.
Ne tko hitro obupat, jaz sem Xantio prodajal 2 meseca.
Ammm, zdaj ko si tako ceno spustil - a menjaš za Xsaro? :Hammer3:

C50

Citat od: grega1982;175390Prišel je čas ko se moram žal posloviti od moje ljubezni in hobija.
Vsi ki ste me spremljali čez ves ta čas in mi pomagali z informacijami bi se vam rad iz srca zahvalil in vam vrnil uslugo če jo le lahko. Vsekakor sem v teh parih letih spoznal c5-ko v detajle tudi z vašo pomočjo. Bom ostal tukaj kljub temu da bom znamko zamenjal ker vem veliko o hibah in bom mogoče lahko komu tudi pomagal tako kot ste vi meni .
Tole pa za info če je kdo intersent
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8047198&show=2
Grega, sem že zadnjič gledal tvoj oglas na "avto.net", pa sem videl, da si zamenjal praktično vse na avtu (intercooler, turbino, bunke, razne motorčke,.........

A je bilo kaj posebnega, ali vse to crkne po 200.000 km?

Drugače pa bi ga jaz z veseljem vzel, samo sem ravno pred dvemi meseci kupil enega.

ggorenc

Vse to crkne ocitno ce je Citroen, pri Fiatu menjam samo podvozje, pri masini se nic pipano :D

Zeko124

To mi je razlagal tudi kolega, ko sem šraufal C5, on pa fural Fiat Stilo.

Èez 2 meseca je crknilo vse odjednom. Med drugim tudi računalnik ;).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

ggorenc

A tebi ali kolegu :D Se slisimo cez nekaj tisoc km, ko obrnem 200.000km. hehe. Ampak glede na to, da je to moj 6. fiat mislim, da bo zdrzal. Ce sem se letos poleti na losinj in nazaj pri +39C na 14 dnevni dopust z druzino, avto pripeljal tja in nazaj brez delujocega ventilatorja hladilnika vode in je glava prezivela, mislim, da ne bo problema.

grega1982

Ja to ne vem ampak meni je crknilo ali pa sem menjal iz preventive ker sem veliko na cesti in sem primoran v cim bolj izpravno vozilo ker ce si na severu nemcije in ves da nekaj ni vredu ti povem da te kar posteno skrbi ce se ti bo uspelo vrniti nazaj domov
:AngelPray::AngelPray:vožnja c5 vozila , zabava je fina

zlomjo

Meni je pa puščal na berlingotu hladilnik, tako da je bilo vode le do 2/3 in sem prišel iz Korčule poleti brez problemov domov.

garac

jaz sem se peljal brez vode iz kranja do španije... celo pot pivo
ggorenca, pa res ne razumem, nič ne crkne, kako potem ni deloval ventilator, meni to deluje kot okvara?
A ventilator spada pod komponento podvozje?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/