MP3 + USB Avtoradio

Začel/a fuego1, Januar 08, 2014, 07:14:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

divji

Ni še mi uspelo do tja priti.
Kronično pomanjkanje časa.

divji

Sam sem menjal avtoradio.Dokupit sem moral blendo in antenski podaljšek, tako da sedaj lahko poslušam mp3.

Kupil sem tudi vmesnik za obvolanske komande ampak nisem vedel, da ni možno da bi deloval hkrati tudi display na armaturki.
Zato sem vmesnik poslal nazaj, ker se mi zdi brezveze, da bi imel delujoče komande brez displaya in tudi ker je vmesnik relativno drag.

A res ni kakšne variante, da bi deloval potovalni računalnik z aftermarket avtoradiem?

alesz

CitatA res ni kakšne variante, da bi deloval potovalni računalnik z aftermarket avtoradiem?
Potovalni računalnik mora delovat,to nima veze z avtoradijem.....pri picassoju.Potrebno je izbrisati originalni radijo iz seznama prisotnih zadev........verjetno bo pa dovolj če izključiš akumulator za par minut,drugače pa s testerjem urediti zadeve....................

divji

Hvala za odgovor.
Èe ne bo dovolj samo odklop moram na servis,da mi to izbrišejo ali lahko kako to sam storim?

divji

Je uspelo z odklopom akumulatorja.
Hvala za nasvet.

picasso star

Divji,torej si uredil in če prav razumem dela zdaj displey in obvolanske komande,katera avto radijo pa si kupil?

divji

pubi2cv

Na Ebay lahko naročiš vmesnik, ki ga priključiš med radio in obstoječe konektorje. Omogoči ti uporabo obvolanskih komand, prikaza na displayu od BC-ja pa žal ne. Ampak roko na srce...tega res ne rabiš.
Jaz sem pred kratkim naročil za XM-a. Komplet z dodatnim kablom za Pioneer AR (rabiš namreč še en dodatni kabel, ki ga priključiš na remote izhod na AR in se razlikuje glede na proizvajalca AR) me je prišel 36 €. Roba pride iz Anglije, plačilo preko Pay-Pal-a.

Proizvajalec je Autoleads, iz njihove strani downloadaš katalog in poiščeš pravo robo zase. Imajo še marskikaj drugega (npr. okvirje, da ti ob menjavi radia ne zeva kaka luknja, če originalni ni ravno po DIN1, kar je seveda pogosto....)

Pri nakupu novega radia moraš biti pozoren na to, da ima remote izhod, ki je namenjen priključitvi dodatnega kabla.

Jaz sem nabavil npr. Pioneer DEH-X3600UI. V istem cenovnem rangu imaš še Alpine, Kenwood, Clarion, Blaupunkt....itd. Kot sem rekel...glej le, da ima remote izhod, drugače ti ostanejo obvolanske komande za dekoracijo volana:AngelPray:

Offroader

Pozdrav vsem, sem novi lastnik Picasse. Kar nea morem verjet kojk je ta avto super za vozit, pregledn,varčn... Kupil sem letnik 2002,170.000.km, 1.lastnik,2.0hdi,servisna preverjena.

Kaj pa tale zadeva vmesnik na aux kojk to pride?

http://www.youtube.com/watch?v=kfTauMCLv4c

zlomjo

Jaz ti lahko prodam enega za 50€.

picasso star

Ja pa kaj to paše tudi na radio ,ki je v avtu letnik 2010,pa funkcionira vse tudi obvolanske komadne in pispley

zlomjo

Ne, ta je za starejše avte, vse Xsare Piccasso in npr. C3 do leta 2005. Imam pa 2 različna Yatour in Dension Getaway 300.

Offroader

Ima še kdo za prodat vmesnik za Xsara Picasoo ?

zlomjo

Jaz imam Densiona tudi za Picasico.

Zgagec

Pozdravljeni. Jaz sem v svojega Picassoja montiral Pioneer avtoradio in s tem izgubil BC. Èe sem prav razumel je dovolj samo odkop akumulatorja?
Nekje sem zasledil da je treba neko žico cviknt in zadeva deluje.

Lp