DS 5LS

Začel/a garac, December 19, 2013, 07:01:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gs nautica

Men je tud hud!!:emot112:

zlikovski

Tak na prvo oko nezgleda slabo.

ModelJT

Tole naj bi bil nek DS 5LS "Racing".
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jogador

Karavana naj naredijo, ne pa nek kvazi racing...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

sl1

C4 picasso s hidravliko naj naredijo.

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

Mike666

Nekam metelinije in oblika na Leksus LS 460 in 600 spominja.
Zavozili so ti citroeni nekam.

sop

ce predostavim, da je bil citroen vedno keki cudnega... raje ne bom komentiral.

garac

a to je škoda oktavija z masko od civica typR?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Pa kdo pa ga bo te kupil od nas??? če bi bpa bi pa tio bi meli pa ono pa je pa ni pa sploh je pa spet ni itak nikoli ni pa je pa če bi pače ono.... Ko pa je pa nema nikoga nikjer...

Meni je ful všeč. Pa če je hidravlika ali ne ali pa ja pa mi je vseeno kot celota je ok. Motorji bojo pa itak samikaf mlini... 1.2 Hdi pa 1.1 bencin to je to.

garac

ja kitajci ga bodo imeli
Mašine? No ja osebno sem skeptičen do malih motorjev s turbinami, bomo videli, sploh me zanima vzdržljivost
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlikovski

Gaši dandanes glede vzdržljivosti mašinerije nebi dvomil, bi pa izpostavo menjalnik in sklopko, seveda pri citroenu.

Gox

Me zanima če bo kak 1.2 turbo obrnil 500.000km :)

zlikovski

Da bojo v tak avto montirali 1.2 motor, potem pa res adijo pamet.
Naj raje dajo not od fičkota 850 pa je :)

drugmirko

Citat od: garac;181143Mašine? No ja osebno sem skeptičen do malih motorjev s turbinami, bomo videli, sploh me zanima vzdržljivost

tale "napimpani" kitajc zgoraj ma 300 konjski 1.6l THP s kar 400Nm momenta :)

govorijo tudi nekaj o "sekvenčnem menjalniku", vendar nič specifičnega... in glede na to, da na centralnem tunelu ni tistega "štrclja" od ročice one žalostne robotizirane "kontrapcije", ki jo dan današnji prodajajo pod imenom ETG6, se nam bo mogoče končno "prkazala Marija" v obliki konkretnega dvosklopčnega menjalnika... vendar nekako dvomim... saj tehnično tudi ETG spada med "sekvencerje"...

drugač pa mi je avto, s tem izgledom "starega folksvagna", brezvezen že od začetka, njegova maska pa mi je ogabna že odkar so jo pokazali na Metropolisu....
moram pa priznat, da armatura v črno-rdeči kombinaciji izgleda neprimerljivo boljše od "originala" (ki mi je na predstavitvenih fotkah s tistim usnjem "farbe dojenčkovega govna" zgledala kot približna in poceni kitajska kopija armature DS5-ke), prevleke zicev pa so mi naravnost fetišistične!