Moj DS3, by LTJ

Začel/a LTJ, December 05, 2013, 12:06:04 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

LTJ

LTJ

Nekaj utrinkov z izleta na Nurburgring. 8.4. - 10.4.2019

Gox

Maš tudi kakšen video?

Kako se obnese avto na progi?

LTJ

Videje imam, samo jih še nisem uspel obdelati. Jih bom naložil na yt, pa obesim link tukaj. Avto je bil skoraj perfekten. Ni mi uspelo dobiti novih gum, pred izletom. Sem imel naročene yokohama ad08r, pa imajo baje neke težave z dobavo... Tko da sem odšel s 3 leta starimi vredesteinkami. V suhem so se kar obnesle. Je pa bilo vreme tipično aprilsko, nekaj dežja, tako, da na nordschleife ni bilo za pretiravat. Na gp progi kjer so pa izletne cone, je pa avto lahko zares zadihal.

LTJ

Končno je prišlo do menjave prednjih žarometov. So me matrali odkar so prišli na novejših verzijah ds3.

Xandrej

To pa ja... Je bilo dosti dela ali samo menjaš???? Svetovno zgleda! :BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

MSrougeZX

Bravo. Tudi sam bi to naredil če bi imel ds3.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

zlomjo

Kaj si pa s starimi naredil?

gs nautica

Veliko vprašanj smo ti nasuli. Kje si našel luči? Tako prednje kot zadnje? Rabljeno/novo?

LTJ

Luči, zadnje sem kupil nove (že nekaj let nazaj), prednje sem dobil rabljene.

LTJ

LTJ

Največ dela je bilo s tem da sem prednji odbijač dol dobil. Drugače so luči plug and play.

LTJ

Prvo resnejše popravilo na ds3r. Prednji hladilnik klime je počil in polsedično začel puščati. Nov je od Vaica, s črnim zaščitnim premazom. Seveda je klima šla ravno pred dopustom 😂

zlikovski

Dandanes moraš 1/5 avta rezdret, da lahko kaj menjaš.

LTJ