Spaček na avto.net-u

Začel/a zlomjo, November 25, 2013, 08:47:15 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

Verjemte, da vem kaj pišem (približno..)

sam imam v garaži naslednika amijev to je VISIKA
pa je nevozna, zato ker nobeden v slo ne ve kako zamenjati tesnilo na glavi.
Glede na to da je ami še starejši,
težko verjamem da je še kakšen v slo vozen
(mislim ami superco)
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

ModelJT

Citat od: antasi;171801Verjemte, da vem kaj pišem (približno..)

sam imam v garaži naslednika amijev to je VISIKA
pa je nevozna, zato ker nobeden v slo ne ve kako zamenjati tesnilo na glavi.
Glede na to da je ami še starejši,
težko verjamem da je še kakšen v slo vozen
(mislim ami superco)

Seveda da so vozni amiji super pri nas. Jaz vem za dva, mogoče je še kakšen.
[SIGPIC][/SIGPIC]

antasi

no, potem pa uredu
bom pa zrihtal viso :BigThumbs:

Citroenovc

Kaj da noben ne zna tesnila zamenjat ... a dej no ...

Mogoče si pozabil navest katerega od parametrov, ki si jih zastavil pri iskanju mehanika (recimo da mora to narest v zameno za en kofe) ... ker da noben v Slo ne zna ene dihtunge zamenjat - je pa mal močna, no ...
OK

LP
Primož

antasi

No dobro, dam za malico:BigThumbs:

Pa kaj slovenci več ne razumemo humorja:argue1:
četudi bolj slabega..
AMI je že v redu avto, samo jih je pa res malo na cesti.
Meni osebno je fantastična 6-ka ko ima tako lepo zavito armaturo-okroglo.

Glede VISE, se pa ve, da mi štajerci nismo škrti,
samo je recesija, pa se mi nobeden mehanik noče javit:funny34d:
mogoče bo takole več sreče:

če ima kdo kakšne izkušnje z motorji 1.1 visa pežo 205 itd z tesnili na glavi
prosim javite mi na:
percic.andrej@siol.net

če ne bo nič, se bom postavil v vrsto k Vojkotu na primorsko,(mal mi je daleč)
ampak mensezdi da bom na vrsti tam nekje do poletja(dobri majstri imajo zmeraj gužvo):BigThumbs:

Zeko124

Citat od: antasi;171808če ne bo nič, se bom postavil v vrsto k Vojkotu na primorsko,(mal mi je daleč)
ampak mensezdi da bom na vrsti tam nekje do poletja(dobri majstri imajo zmeraj gužvo):BigThumbs:

Pisanje o tem, da je Ami krš baš i nije nek štos.

kar se pa vrste tiče pa brez skrbi, da je tako, kot si napisal. Sploh ker gre morda še pred novim letom moj kup kršine v znano kraško garažo :BigThumbs:.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dyane

Anatasi antasi.......kupil bi si dijano, pa bi jo lahk peljal v tvojo najbližjo delavnico v Zreče...evo zdaj pa maš ehehe
[SIGPIC][/SIGPIC]

krka964

Ne morem verjet, da ga ni junaka, ki bi znal zamenjat tesnila! Kaj pa samo tesnilo, ga imaš? Saj imaš široko izbiro ponudbe servisov. Citroen, Peugeot, itd. ...
Sam se ne bi lotil??
Daj še kakšno slikco od Visike, da se malo napasem!

amipick

Kar jaz vem sta dve superci registrirani,par derivatov tudi-Dak , Spaček,  vsaj dve čakajo obnovo in  en mehari pa spaček furgon se rihtata že dolgo.
In da smo si na jasnem-AMI je zakon,spaček je polizdelek,Dy nekakšen poskus popravila spačka!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

antasi

Citat od: amipick;171832Kar jaz vem sta dve superci registrirani,par derivatov tudi-Dak , Spaček,  vsaj dve čakajo obnovo in  en mehari pa spaček furgon se rihtata že dolgo.
In da smo si na jasnem-AMI je zakon,spaček je polizdelek,Dy nekakšen poskus popravila spačka!
Visa je pa potem že gotov izdelek,samo ne moja, ki je bila narejena v
sobotni izmeni:BigThumbs:

andraž

Ja, sobota popoldan, zato ti je pa tudi tako hitro šlo tesnilo...

garac

en ki je izgubil stik...z realnostjo

Znamka:  Citroen
Model: 2-CV
Letnik:  1972
Ohranjenost:  za rezervne dele
Registriran do:  .
Prevoženi km:  120000
Vrsta motorja - goriva:  bencin
Prostornina (cm3):  602
Moč motorja (kW):  21
Menjalnik:  Ročni - 4 stopenjski
Stanje vozila:  v okvari

Tehnični velja do: ..
Modelno leto: 1965
Prva registracija: 11.07.1972

Dodaten opis:
PRODAM DELE ZA SPAÈKA. JE KOMPLETEN, RAZSTAVLJEN, KER SEM GA NAMERAVAL OBNOVITI. PRERJAVELA JE ŠKOLJKA IN PREDNJA VRATA, PODVOZJE JE ŽE OBNOVLJENO. MOTOR DELA BREZHIBNO. MENJALNIK JE NA BOBNE. OSTALO JE V FAZI OBNOVE. PRODAM VES KOMPLETEN ALI PO DELIH. GUME SO MICHELIN STARE 5 LET, A SKORAJ NERABLJENE. VEÈJIH STVARI NE POŠILJAM PO POŠTI, POSAMEZNE DELE PA PO INTERESU LAHKO POSLIKAM IN POŠLJEM SLIKE PO E-POŠTI. PRODAJAM, KER SEM KUPIL ŽE OBNOVLJENEGA IN DELOV IMAM NA PRETEK.

NIMAM VEÈ POKROVA MOTORJA, BLATNIKI SO ODDANI IN ZADNJA VRATA.
ŠKOLJKA JE SLABA - ZATO JO DAM LE ZA 500 EVROV. SPREDNJA VRATA ZA 200 EVROV - VSAKA. STREHA KOMPLET - 200 EVROV.
LAHKO TUDI PRODAM OBNOVLJENO PODVOZJE Z MOTORJEM IN KOLESI ZA 3500 EVROV - VSE NOVO - OD LEŽAJEV KOLES, ZAVORNEGA MEHANIZMA, MOTORJA, MENAJALNIKA, SPREDNJIH LUÈI .. SKRATKA VSE, KAR JE NA PODVOZJU, KO SE ODSTRANI ŠKOLJKO.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

thundercat

Citat od: krka964;171731Na Dolenjskem so pač samo Amiji, he,he. Ampak zvok in federacija je pa enako boljša,kot pri spačku. Priliko imaš do prvega soljenja!

Super, z amijem sem se nazadne peljal pred cca 30-leti. Sem bil še mali mulc, pa se več ne spomnim kako je bilo.

Ti bom na ZS poslal mobi cifro.
Èlan Citroen klub Slovenije

dyane

Citat od: garac;171851en ki je izgubil stik...z realnostjo

Znamka:  Citroen
Model: 2-CV
Letnik:  1972
Ohranjenost:  za rezervne dele
Registriran do:  .
Prevoženi km:  120000
Vrsta motorja - goriva:  bencin
Prostornina (cm3):  602
Moč motorja (kW):  21
Menjalnik:  Ročni - 4 stopenjski
Stanje vozila:  v

Tehnični velja do: ..
Modelno leto: 1965
Prva registracija: 11.07.1972

Dodaten opis:
PRODAM DELE ZA SPAÈKA. JE KOMPLETEN, RAZSTAVLJEN, KER SEM GA NAMERAVAL OBNOVITI. PRERJAVELA JE ŠKOLJKA IN PREDNJA VRATA, PODVOZJE JE ŽE OBNOVLJENO. MOTOR DELA BREZHIBNO. MENJALNIK JE NA BOBNE. OSTALO JE V FAZI OBNOVE. PRODAM VES KOMPLETEN ALI PO DELIH. GUME SO MICHELIN STARE 5 LET, A SKORAJ NERABLJENE. VEÈJIH STVARI NE POŠILJAM PO POŠTI, POSAMEZNE DELE PA PO INTERESU LAHKO POSLIKAM IN POŠLJEM SLIKE PO E-POŠTI. PRODAJAM, KER SEM KUPIL ŽE OBNOVLJENEGA IN DELOV IMAM NA PRETEK.

NIMAM VEÈ POKROVA MOTORJA, BLATNIKI SO ODDANI IN ZADNJA VRATA.
ŠKOLJKA JE SLABA - ZATO JO DAM LE ZA 500 EVROV. SPREDNJA VRATA ZA 200 EVROV - VSAKA. STREHA KOMPLET - 200 EVROV.
LAHKO TUDI PRODAM OBNOVLJENO PODVOZJE Z MOTORJEM IN KOLESI ZA 3500 EVROV - VSE NOVO - OD LEŽAJEV KOLES, ZAVORNEGA MEHANIZMA, MOTORJA, MENAJALNIKA, SPREDNJIH LUÈI .. SKRATKA VSE, KAR JE NA PODVOZJU, KO SE ODSTRANI ŠKOLJKO.

Ma kje si to izbrskal:breaking_pc::breaking_pc:
[SIGPIC][/SIGPIC]