Moj DS3 sršen

Začel/a DS3r, November 18, 2013, 06:17:58 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

DS3r

Živjo. Nekaj časa sem bil odsoten. Sliko česa pa bi?

garac

izročitev ključev 26 ga citoena
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

DS3r

Èe verjameš nisem šel nič pogledat tja sem bil v delavnici ves čas (gužva press ) še tortico sem tja dobil hehe

DS3r

Včeraj sem po šihtu mel malo cajta pa sem ga spucal =)
Taki so bili sedeži pred čiščenjem (ta rumena tkanina se takoj umaže tako da me ne skur.. da ne pucam avta =) )

tuki je zelo opazna razlika

in očiščeno. Brisača nazaj na svojem mestu hehe

Lep vikend še naprej

Gox

Pri teh sedežih se res opazi umazanija ... tudi od kavbojk zna pofarbat robove.

Ko sem kupoval mojega, sem gledal tudi tako barvno kombinacijo, sedeži lepo izgledajo, odvrnilo pa me je glih to, da so bili v 21.000km kolikor jih je imel avto, že kar umazani po rumenih predelih.

(pol sem izbral rdeče usnje :))

Kako pa si jih očistil? Opral?

cricket

Živijo

Mene pa zanima, s kom oz. čim si pucal rumene sedeže.  Jaz imam enake, in od kavbojk svinjske?   pa do sedaj nisem vedel s kateri čistilom naj se spravim nanje.

Hvala

DS3r

Od vseh hlač se barva prijema gor ja. Pucal sem z AutoMagic carpet clean pa tornador pištola.

DS3r

Nekaj se dogaja, Tole stvarco sem naročil iz nizozemske. Bo pa vse po PSu zrihtano :BigThumbs:

Gox

Krof ni .. pol je to Xsenon žarnica z lečo?

MSrougeZX

Odlično, edino kar manjka pri ds3!
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

DS3r

Tako je. Bo pa treba te luči razdreti pa to noter vgradit. Je pa to bixenon leča. Èe še koga zanima http://www.retrofitlab.com/

general

Kako je pa iz avtomatsko nastavitvijo višine snopa, oz. če bi hotel to homologirat vse skupaj?

DS3r

Tukaj se pa zatakne pomoje, ker nevem kako boš original luč homologiral.

MSrougeZX

Zakaj bi sploh homologiral, saj ce bo narejeno tak kot mora bit itak noben vrag ne bo ugotovil da to ni original, se posebej ko bo v original ohisju....lajkam a lot!
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

DS3r

Homologiral itak nebom ker pri nas moras za vsako stvar imet papir :argue1:
Pranje žarometov bom naštimal od DS4 avtomatske višine se pa nikakor neda vgradit. MSrougeZX hvala za podporo. Moram zbrat pogum pa luči razdret. Sem danes eno polomljeno našel pa nekaj probaval dol vzemat šipco in lim drži za popizdit