Novi nadomestni deli

Začel/a garac, Oktober 04, 2013, 08:34:08 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

Platine bom vzel jaz. kapo pa prstan sem pred kratkim glih dobul novo.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

superca13

Citat od: garac;169909superca, evo še zmeraj nisem zrihtal

večino delov za GS je odkupil Èojko zadnjič na sejmu

platine za GS so še na zalogi, pa en rabljen vogal odbijača in  notranje kljuke za odpiranje vrat, stekel...

Pri nas bi rekli, da bo tebe treba po smrt poslat, ker ne boš hitro nazaj prišel:BigThumbs:

Kar počasi, samo da me imaš v "planu". Ne gori voda :BigThumbs:

LP

Čojko

Citat od: garac;169909platine za GS so še na zalogi, pa en rabljen vogal odbijača in  notranje kljuke za odpiranje vrat, stekel...

Tudi platine bi odnesel Èojko, če bi bile na sejmu,... Gaši, poglej še vse kaj maš za GS pa mi sporoči na ZS vključno s paketno ceno za vse skupaj.

antasi

Ta čojko bo pokupil vse SLO GSe in dele..

Èojko moje škatlje z deli te čakajo v celju,
Andrej je pa v kopru.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

garac

@čojko, naslo se nekaj letev, ena puša, gumi nosici izpuha in tesnilo hidravlične črpalke. Še spravljam na kup in kalkuliram, izračunavam paketno ceno...

@mirchi platin se še kak kos najde v zalogi
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Čojko

Super, škatle sem dobil. Kosov en kup, dobrih kosov, pa nič od tega ne rabim :Hammer3:, dokler ne rabim. In takrat je neprecenljivo. :BigThumbs:

@Garac, tisto na prvi sliki so okrasne letvice za Pallasa? Imaš cel komplet al samo eno - katero? Tesnilo hidravlične črpalke je najbrž tudi dobro imet na zalogi. Ostalo pa me načeloma ne zanima, ker že imam. Vzamem če je res ugodna paketna cena oz. če ni nobenmega interesenta, ki bi mu prišlo prav. Kaj pa še imaš?

cikocx

Citat od: Lenko;168251http://www.citroen-klub.si/index.php/78-prva/107-3-citro-bolsjak

Hvala za info, sm ga pa zamudu, sm šele zdej vidu
Cx za zmeraj:BigThumbs:

cikocx

Citat od: garac;168252ciko, pobrskaj no malo po forumu, saj obstaja tema o sejmu

Ja Garač mal bl bi mogu pobrskat, sam me skoz čas preganja, ko grem pa na forum sm pa po dve uri gor, tko da pol skor ne upam it. Drgač ste pa fajn vsi. Hvala, lp
Cx za zmeraj:BigThumbs: