Speče lepotice in lepotci

Začel/a garac, Februar 04, 2007, 04:49:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Citat od: andraž;154929Se pravi nesreča, ne pa sramota.

Tako nekak ja.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

Kaj pa un ta nov Èarlston od Jeseneka v Mb, ki ima 24km prevoženih in stoji za hišo že dobrih 25 let? Ve kdo kaj...nazadnje ga je Franc prodajal za10K.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Čojko

Citat od: Xandrej;138567Stara zgodba: nočeprodati, ni hotel prodati itd itd... Bog ve kaki papki so hodli pa mu ponujali drobiž pa je rekel naj zgnjijejo raje...

Ja, tako nekako je naredil tudi moj sosed z GS-om pred leti. Neki tipi za 100 DEM za cel avto, pa jaz bi samo luči, drugi bi kaj vem kaj in ko je delal nek izkop je naročil bageristu, naj najprej zapelje GS-a spodaj, vzame ven baterijo in ga zakoplje, s papirji vred,....

ModelJT

Citat od: Èojko;158295Ja, tako nekako je naredil tudi moj sosed z GS-om pred leti. Neki tipi za 100 DEM za cel avto, pa jaz bi samo luči, drugi bi kaj vem kaj in ko je delal nek izkop je naročil bageristu, naj najprej zapelje GS-a spodaj, vzame ven baterijo in ga zakoplje, s papirji vred,....

Haha. Kje je to? Gremo izkopavat zgodovino, ko arheologi haha.
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

Včerajšni "barn-find" ...

mrak, telefon, slaba slika...

Žal... dokaj slabo stanje, visoka cena in drag prevoz... Še razmišljam ...

Xandrej

Evo spet en s kupom rjastega pleha ki bi rad obogatel...

Zeko124

Èe je kontent prodat kak kos, sem interesent.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

superca13

Jaz ne vem, zgleda da ti avti same čudake privlačijo...kot magnet.
No ja, kaj se bunim...jaz sem tudi čudak :)

Xandrej

Stari 1000% se s tabo strinjam to pa res en večji butl ko drugi!

:BigThumbs:

Lenko

Janez pa je tole v Sloveniji?
Glede na to da so na sliki tri Acadyane skoraj ne morem verjet da bi bilo pri nas.

janez

Lenko... pravilno si ugotovil. Ni pri nas. Včeraj sem imel popoldan dostavo v tujino in spotoma...

Lenko

Vsekakor veliko sreče pri nakupu. Me pa Ami kar malo zamimka na trenutke. Morda pa še bo enkrat.

Čojko

Ja, ami je gospod avto. Vsaj proti ostalim 2cv guncalcam,....

janez

Lenko... mene je tudi mikal... Ma je zelo slab. Stal na vodi in ga je požrlo spodaj. Znotraj pa polomljen, okoli in okoli potolčen... šmrc...

Xantia Marko

Èe še jaz pristavim pisker...
Prejšnji teden čez mejo na enem parkingu.
Èe je lastnik na forumu, upam da ne zameri ker sem šaral okrog pa malo slikaril,
so bili na javnem parkingu pa sem mislil da je ok če opalim kako slikco. :take_picture:
So pa izgleda v nekakšni fazi obnove ali pa so na listi darovalcev delov.