Speče lepotice in lepotci

Začel/a garac, Februar 04, 2007, 04:49:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

pubi2cv

Vsekakor ni nemogoče. Vse se da. Je samo vprašanje volje in stroškov.

sušo

Èeprav men se zdi da so od stare deske bli uporabni samo papirji.

Je pa res da kjer je volja je pot...

Veloce

ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Xandrej

Mah jaz vedno bolj vrjamem, da lastniki takih avtov res imajo ponudbe seveda mizerne in nerealne pa si mislijo qurc pa raje mi na dvorišču zgnije ko pa da ga dam kakemu ''ljubitelju'' zastonj... :BigThumbs:

Veloce

Pri nas je nemalo takih z mano vred, hehe.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

ModelJT

Nekaterih tukaj je še posebej škoda npr. DS avtovleka.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jogador

Že parkrat sem opazil na parkirišču v Novih Jaršah v btc-ju ob obvoznici je s ponjavo pokrit en velik avto, zlat.
Danes sem ga mimogrede pogledal bolj podrobno, skoraj ziher je Xm, kolikor se ga vidi je lep.
Pozna kdo, oz ve, zakaj sameva na parkirišču?
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

ModelJT

Jaz sem ga tudi videl nekaj časa nazaj, ko sem se peljal mimo. Pa je bil cel pokrit, samo ga ne moreš falit. Ampak sem ga samo na daleč videl.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jogador

Danes je bil zadnji levi bok malo odkrit, kolo in pol blatnika, tisto je zgledalo kot iz salona ven, pa v zlati barvi, je moral bit direktorski voz...
"Watch this..."

Mike666

En zlati V6 se je nedolgo prodajal na avto netu.

Veloce

Tisti, ki seje prodajal, sem ga šel jaz pogledat in je totalna podrtija.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Veloce

Citat od: Jogador;120799Danes je bil zadnji levi bok malo odkrit, kolo in pol blatnika, tisto je zgledalo kot iz salona ven, pa v zlati barvi, je moral bit direktorski voz...

Lahko poveš natančno, kje se nahaja?

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Jogador

Hm, rondo tomačevo, izvoz proti jaršam se pelješ ob obvoznici po vrhu, mislim da po drugem semaforju so na desni bloki s parkirisci, je parkiran takoj ob cesti,pokrit z modro ponjavo, oz ven se vidijo zadnja kolesa, vsaj včeraj so se.
Zdaj a je podrtija al ne težko ocenim, kolikor se je videl zadnji blatnik je zgledal brez rje.

Upam,da je dost natancno, pa srečno:BigThumbs:
"Watch this..."

gigo

Evo, danes sem šel ponovno mimo si ga malce ogledat. Ponjava ki ga je prekrivala totalno strgana. Zunanjost je dobra sam pragovi so za zrihtat. Mehansko ne vem kako je z njim ker ga nisem pregledal moram pa povedat da je notranjost zelo dobra. Èrna barva usnje.

LP
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

ModelJT

Veloce to je točno tisti, ki si ga to šel gledat.

Zdaj se prodaja tukaj že nekaj časa: http://www.polovniautomobili.com/oglas1091896/citroen_xm_30_v6/
[SIGPIC][/SIGPIC]