Svetovc 2cv Španija

Začel/a garac, Julij 26, 2013, 10:19:03 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Jagoda

Zeko ni več nedolžen... Kje so ti časi?
Dober je za kogar je ...

sušo

sušo

Citat od: Gox;164281Zanimiv posnetek ... najdi svojega >>>

https://www.youtube.com/watch?v=ho4Is9JyeG8

Našu 3 slovence :)

Tm na začetku je še PP avto alias Peter Pogorevc - če sm prou vidu.

amipick

Tudi mi srečno doma.Štartali 21.7.,vrnili se 10.8..Super dopust,najprej malo morja v španiji,nato udeležba srečanja pri prijateljih špancih,kjer je bil mini svetovc-španci,slovenci,italjani,angleži,belgijci.Nato kurjenje na svetovnem-na srečo je blo jezero par minut proč,kamor se je vsak dan preselilo pol kampa,senca in voda za hlajenje reaktorjev.Po srečanju še do atlantika,kjer smo srečali dragota in ostalo kompanijo,pa nazaj na sredozemsko morje v francijo za par dni na relax pred prihodom domov.

Sam svetovc ni bil prov dobro organiziran,ampak smo si sami naredili srečanje.
Najlepše je blo videt prazen oder brez muzike tiste pol ure,ko naj bi "slovenija kandidirala",organizator ni imel niti tolko poguma,da bi stopil gor in priznal pomoto,ma kaj čmo-MANJANA!So pa nas potem vsi spraševali,zakaj ne kandidiramo-"Prošla baka s kolačima".

Še to;na žalost "Elefant bike" ni prišel do svetovca,namreč se mu je pokvaril v italiji,kot sem razumel se je odlomil nek zobnik in ni blo za dobit strugarja,da bi to popravil.Škoda.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

dvorjan

U, Vojko, ti pa si imel pestro potovanje. =) Ko se ohladis, nalozi kako fotko. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Jagoda

Še to;na žalost "Elefant bike" ni prišel do svetovca,namreč se mu je pokvaril v italiji,kot sem razumel se je odlomil nek zobnik in ni blo za dobit strugarja,da bi to popravil.Škoda.[/QUOTE]

...tudi jaz sem tole slišal. Škoda, možakar je ves trud in čas posvetil obisku srečanja, pol pa tole. Res škoda.

Pravi da je našel drejarja v italiji, kateri je po treh dneh čakanja in iskanja narobe naredu?! So obupali in pustili motor kar tam. So se že vrnili nazaj, menda z max hitrostjo 75km/h... Je doma in vse OK
Dober je za kogar je ...

garac

smo pa od Srðana kupili nekaj izdelkov, da bo elefant kmali spet na cesti...
Ma meni se zdi, da je srečanje itak bilo ob jezeru, le kamp in bolšjak sta bila dislocirana tja na dirkališče
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlomjo

Pa smo tudi mi s pikasico prišli domov. Ko strnem misli: vročina, kopanje v jezeru, večdnevno bivanje v prijetni družbi in odločitev: prodal bom pikasico in si kupil še enega spačka za vsakdan.

garac

Kje pa si se skrival? Al si bil skos v jezeru? Nič te ni bilo videt
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlomjo

V glavnem smo bili skozi ob jezeru. En dan smo šli pa do enega jeza na kopanje. Ta manjša otroka imata 3 in 5 let in pri 40ih ni druge variante kot senca ob vodi. Mikeno je vročina hudo zdelala, se je eno noč miže drla 10 min skupaj in sploh ni sprejemala komunikacije. Ubogi Angleži naši sosedje.

amipick

Še enega bo kupu??Eden je "nov",en je vsakdanji in zdaj še enega?
Pol pa spet ne boš vedel z katerim it in bo spet pela pikasica...
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

zlomjo

Imam samo "novega". Tako da bom prodal pikasico in si kupil enega spačka za vsakdan.

Gox

Nedeljske novice, 18.8.2013 :take_picture:

janez

dyane

[SIGPIC][/SIGPIC]