Svetovc 2cv Španija

Začel/a garac, Julij 26, 2013, 10:19:03 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Ja , staramo se in postajamo pravi "veterani". najprej Spaček ni bil več vsakodnevni avto ... razumljivo, ljudje se staramo, iščemo udobje in spaček je prava muka na cesti pozimi, ko te zebe, ko zmrzuješ, zimskih gum ni, crkuje... Zdaj na kamijone z njimi... bohve iz kerga razloga. Verjetno pa iz čistega udobja. Še malo pa se bojo spake vozile samo še s preskusnimi tablicami , ker... zakaj bi tehničnega delal pa registriral, če pa lahko na kamjon daš pa greš po svetu.

Se spomnim kak so ižvižgali tistega tipa leta 95, ko je pripeljal spako na prikolici na svetovca. Zdaj pa...

Verjetno se temu reče napredek ???

No, vseeno srečno pot tudi kamijonðijam.

sušo

Ja mi smo še doma, ker gremo ekspresno na svetovca. Ne po cesti ne na šleperju ampak z avionom. Ima kriza tudi pozitivne učinke in je padla cena transporta z letali tko, da bomo Amia nabil na frčoplan in bli na "face od the place" praktično skupaj z ostalimi...

Jagoda

Pa naj kdo reče da ta kamion ne zgleda lepo...

PS: Jaz sem ostal v SLO ker me je Garač zadolžil da moram fotografirat. Garač je bil sicer zaskrbljen. Najbrž zaradi aviona...
Dober je za kogar je ...

ModelJT

Seveda da izlgeda lepo. :) Zdaj bomo pa začeli po internetu iskat slike tega tovornjaka na cesti. Samo si se pa malo zmotil pri preštevanju avtov. 6x spaček, 3x dijana, 1x gs. :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

krtija

Live and let live!!! Srečno pot vsem.

dyane

Ja je lepo samo thalia kufri kazijo podobo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Še dva dni, 14 ur ..pa meeting se uradno začne ...

Kak podatek bomo verjetno na tej strani našli >

http://2cvspain2013.com/website/index.php/en/

Lenko

Bojim se da je na tejle strani tako malo informacij. Mislim da jo pred zaključkom ne bodo kaj dosti posodobili.

Jagoda

Citat od: ModelJT;163764Seveda da izlgeda lepo. :) Zdaj bomo pa začeli po internetu iskat slike tega tovornjaka na cesti. Samo si se pa malo zmotil pri preštevanju avtov. 6x spaček, 3x dijana, 1x gs. :)

No lepo, vsaj en ki gleda u mm pa pod pravim kotom
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Menda vroče in baje da ni dežja?!
Dober je za kogar je ...

Gox

g.Dragotu Ternovšek sem vzel dve sliki iz Facebooka ... pravi da je 40.stopinj :take_picture:

gule

Mislim jaz res imam rad Citroene in A serijo posebej, ampak v tem kampu biti in še to vse plačati...uhhhhh! Pa nobenega drevesa sine isto ko v Gobi, ali Kalahari, da te namontirajo...uffff.........

gigo

Kar naenkrat sem si začel pet Od Šank Rocka... Puščava sna ;) Bohvedi zakaj :)
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Jagoda

Ja res je kot kaže niso ravno hotelske razmere... ;)
Dober je za kogar je ...

gule

čovječe...trave ni barva je puščaaaaaaaavska!