Posebneži med Spački/različne predelave

Začel/a gigo, Februar 04, 2007, 01:06:15 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

e, lih tega sem sem mislil ja, sicer pa oba imava tisto malo nemško knjigico, ki vsebuje kup podatkov, nekaj najbrž tudi napačnih
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

isarajli

kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

aygo

[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Tega smo pa lahko v zivo videli lani v Franciji.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

janez

Tole sem izbrskal iz različnih spletnih strani...

Narejen v Belgiji okoli 1970 leta... Èist tak od enega entuzijasta izdelek. Pa se mi dopade. Predvsem ker je spredaj ohranil spačkovo haubo in linijo blatnikov. Pa še od AMI6 prednji odbijač - ror.

janez

Pa še nekaj o njem...

Define the word original and inspired by the buggy makes its appearance in the USA.

The competition was done on a 2cv bought for the occasion at Ford garage Scooters in Waterloo for the sum of 4,000 francs at the time and registered in the name of my wife, Francine Leveque. I was over the age of one year for the contest.

The car was built with metal fittings tin, all chewed polyester.
Transformations of the front seats.
Bumpers front and rear with a friend 6.
A pink purple eccentric for the era.
To finish I put wider tires on the front of the new flagship truck and voila.

PS: After the competition the car was displayed in the showroom many customers wanted to buy the new model (Citroen 2CV Buggy)

http://aventure-citroen-min.forumchti.com/t350-belgique-1970-le-concours-2cv-la-plus-originale

Zanimivo... me kar ima , da bi izdelal nekaj takega :)

vinotoc

Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

janez

Še en zanimiv izdelek...

1. AMI SUPER zadaj pa nataknjena Akadiana - Nizozemc
2. AMI SUPER zadaj pa furgonovo plehovje - Anglež

janez

Jaz osebno bi skombiniral oba... Onega drugega s spačkovim plehovjem, od prvega pa povišana streha dodana od AYCD :)

... pa še zraven v kombinaciji ... notranjost tovornega dela kot pri DAKu - prazno, prostorno in samo mali notranji blatniki. Pol pa imam "load runnerja"  :BigThumbs:

Lovro

Pol pa kr flekserco pa švas aparat v roke!
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

janez

Grem k "prostorski stiski", spulim najbolj gnilega amija in ... "seci sine" :)

Mike666

Èe nebi v tej gnili državi meli tolko sranja z papirji in kompliciranje pametnjakovičev v pisarnah bi marsikako predelano vozilo že vozlo po naših cestah.

zlikovski

@Mike se popolnoma strinjam.
Oče je hotel pred leti enega eksotika rihtat, iber hud 5.0 mašina ali cel oveč, se glih nespomnim, in se je zataknilo pri naši zakonodaji.

janez

Jest imam registrirano izdelavo motornih vozil... hmmmm :) Moram mal se pozanimat ...