O prodaji neke diane

Začel/a garac, Julij 01, 2013, 10:38:42 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dyane

Vsakič po kakšni taki debati,ki jo na tak ali drugačen način zacinis in zaserjes ravno ti...na koncu pa si vedno žrtveno jagnje oz. Se počutiš tako. Resnica je pa daleč in drugje. In ko človek to gleda se lahko samo smeje.

Èudi me nekaj...sedaj imaš recimo kako leto s.p. Prej pa si 18let delal na črno oz sivo...pa potem to ni priložnostno....in hkrati vse zdaj obsojas,da ti kradejo tvoje zamisli....

KEZA , zapomni si to...svet se ne vrti okrog tebe in samo v tvoji glavi se dogaja tako...v bistvo se ti vrtis okrog sveta. To si zapomni.

Ma kdo se bo stabo prepiral...mamo bolj pametno delo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

....

janez

.....

superca13

Doktorat iz dijane :)
Moja opažanja nasploh: včeraj so bili pastirji, danes imajo 200 ojro v žepu.Včeraj je imel stoneko, danes ima avdija.  Samozavest je bliskovito narasla, prepričani so, da lahko gredo skoz zid. Vidiš na cesti, v ordinaciji, v kampu, na morju, v gorah...povsod. Bebci, nedorasli, neotesani, brezobrazni. Ljudje iza bivše železne zavese so podobni, včeraj zatirani, danes ima nekaj cvenka, počne kar se mu zljubi in prepričan je v svoj prav. Serje gostincu mimo školjke in misli, da s tem ni nič narobe, da ima vso pravico.Parkira na mestu za hendikape in je 100% prepričan v svoj prav itd...kr neki.

Janez, svaka čast za tvoje delo. Te razumem, da stane obnova rje 10 jurjev in ne 2 jurja. Èisto jasno, kot beli dan. Da ti pa polena mečejo pod noge pa se navadi, to je SLO nacionalni šport. Sosedu je treba pač želet, da mu vse kure pocrkajo.

LP
S

Xandrej

Citat od: janez;162251Mirč... preberi začetek teme.

Gaši je začel, ti si nadaljeval, Andrej je dopolnil... Jaz sem prišel šele potem na vrsto.

Beri, se boš najdel not. Sej imaš cajt.

Prijatelj Andrej tokrat ni v tej debati!

:BigThumbs:

Gox

No zdej pa vsi na dopust za najmanj dva tedna .... poletje je ....

Raje mal na zrak kot pisat ene in iste romane po forumu ...

janez

mater boli... zdaj je bolniška, dopust kasneje.

Čojko

Tu se zelo strinjam z janezom. Sam sem že davno šel skozi to šolo in gledam na stvari drugače kot večina.
Konkretno - na 34 let staren GS-u mi ruži ležaj sklopke - še prve.
Opcija 1 - pustim dokler ne neha ružit in potem privlečem domov, šraufam, razkopujem, iščem kje za "šenk" v skrajni sli kupim kar pač le najnujnejš rabim. To je v € verjetno najceneje ali pa tudi ne. Delaš sam ne računaš sojega dela, iskanja ipd.
Opcija 2 - preventivno nabaviš leža,j ki s poštnino pride 50 EUR in plačam 100 EUR nekomu, ki zna to kvalitetno naredit, ali pa se igram sam in pote mkdo ve kaj pride ven.
Opcija 3 - kupim novo sklopko - cenejšo Nachbau in mehanika - 220 EUR, ali pa novo Valeo 260 EUR
Opcija 4 - ko je že vse razdrto poleg sklopke uredim še kaj zraven, kot zamanjava zajle, in zadnjega ležaja - dodatnih 80 EUR k opciji 3, ter zamanjam zarjavele vijake, jih morda nikljam, uredim še pločevino pod odbijače ipd. cenovno se lahko tudi držim za glavo. Vendar na tak način točno vem, da imam s sklopko in še s čim za najmanj 100 Tkm ali 15 let mir, po drugi strani pa je to avto za vsak dan in še vedno zelo poceni, kot da bi na 3 leta kupoval  3-4 leta stare avte (dokazano, da takrat najmanj izgubiš na njih - obdobje od 0-10 let).

Ampak do tega te prinese vzgoja in izkušnje/šola v življenju. Nekateri pa niti do 2 točke ne pridejo nikoli. Pač tako je, smo različni in različnost je potrebno znat tudi sprejemat.

Ker sem ravno okoli te sklopke pisal sem edino še v dilemi vzet komplet Nachbau za 100 EUR ali Valeo za 140 EUR. Ali je ta Valeo res vreden takšnega doplačila?

ModelJT

Citat od: Xandrej;162257Prijatelj Andrej tokrat ni v tej debati!

Saj ni mislil tebe...
[SIGPIC][/SIGPIC]

antasi

Citat od: Xandrej;162257Prijatelj Andrej tokrat ni v tej debati!

Še pogled prijatelja Andreja, ki želim samo, da se ohrani
še ena dyana in zaradi mene je tudi ta huda debata:argue1:
Mar bi jo dal na avtonet pa bi mi jo na koncu cigani odkupili,
pa sem en bumbar, ko mi je škoda stare dyane.:BigThumbs:

Èe še niste opazili, sem hotel biti samo prijazen in sem ponudil dyano PRVO
KEŽI(po telefonu), ki pa je bil nato užaljen, da ga nisem nato celo soboto doma čakal...
Se opravičujem, ampak tako pač je.:Hammer3:
Ko ga potem do ponedeljka ni bilo do mene,
sem jo pač dal tu ,ker vem da ste tukaj ljubitelji
starih citroenov in da se jo bo tako dalo rešit.

Nato nastopi spet tisto prepucavanje,
Keža si ne pride gor da ga Gaši zajebava in odgovori na provociranje,
hkrati pa mene obdolži  za izgubo časa in denarja?

Pa kaj si mislil ,Janez, da bom vesel, če take spuščaš..

Potem se oglasi še dyane in bum po Keži,

Potem Keža spet piše monologe o svojem delu,
kako prispeva k dvigu slovenske zave(i)sti o starih citreonih bla bla bla...

Potem pa gaši zaklene članek,
pa je kak mesec mir,
potem se pa tema ponovi..

ps:
Važno, da je dyana rešena!!
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Jogador

Citat od: superca13;162255Doktorat iz dijane :)
Moja opažanja nasploh: včeraj so bili pastirji, danes imajo 200 ojro v žepu.Včeraj je imel stoneko, danes ima avdija.  Samozavest je bliskovito narasla, prepričani so, da lahko gredo skoz zid. Vidiš na cesti, v ordinaciji, v kampu, na morju, v gorah...povsod. Bebci, nedorasli, neotesani, brezobrazni. Ljudje iza bivše železne zavese so podobni, včeraj zatirani, danes ima nekaj cvenka, počne kar se mu zljubi in prepričan je v svoj prav. Serje gostincu mimo školjke in misli, da s tem ni nič narobe, da ima vso pravico.Parkira na mestu za hendikape in je 100% prepričan v svoj prav itd...kr neki.

Sem mislil, da edini to opažam, pa da sem samo jaz preobčutljiv na budale...

Mi je včeraj prav polepšalo dan, ko so pred firmo enemu naložili SL-a, ker ga je parkiral ob cesti na dovozni poti za intervencijo (ampak je imel vse 4 žmigavce, aveš, to je razlagal redarju)...:emot112:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

janez

...

garac

kaj sem začel?
Jaz sem resno mislil, da bi tole keža spedenal, ker na pogled ne deluje tako slabo in .
Pa dajmo nehat, kot ste že sami napisali z enimi in istimi prepucavanji.
Keža, kdaj boš doumel, da ti nočemo slabo? 1003 ti pišem, kar se tiče pločevine si sigurno prvi majster na naši zemlji
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Tole vse pisanje je bolj kot ne klasika domačih logov. Priznam, da sem zelo površno prebral, samo da se greste (gremo) samo to, kdo je koga, kaj komu... je bedarija na kubik. Ko se je začela zgodba tega foruma, je veljalo osnovno dejstvo: DA SMO ZARADI TEGA ALI ONEGA USEKANI NA CITROEN, PA NAJ BO NOV, STAR, PODRT, KOT NOV... Bilo je veliko koristnih in dobronamernih nasvetov, spodbud in pohval. Tole sedaj je pa divja tekma na popolnoma zgrešen način. Pozabljate bistvo naše ljubezni in hobija, in počasi gre vse v smislu politične scene, ob kateri mi je bolj ali manj slabo. Dajte glavni akterji mal sestopit iz podija ali pa umiriti prst na tipkovnici, da bo vse skupaj spet imelo rep in glavo, sicer je forum obsojen na umiranje, kar pa ni name. Èe je kdo užaljen ali mi zameri, kar naj.

Čojko

Andraž, se podpišem.
Citroen naj bi bil cilj.
Žal pa je očitno nekaterim sredstvo, da sproščajo svoje frustracije.
Oni drugi forum, ki je še vedno tu prepovedan za izgovorjavo (za moj pogled bolano do obsiti), prvi v sloveniji, s kupi informacij, podatki, ni da ni, v kateremu sem tudi sam zgubil ogromne količine časa, predvsem s podajanjem znanja in izkušenj, je zaradi istega razloga in istih ljudi umrl, oz.sedaj zgolj še životari kot neko branje zgodovine kolikor jo je sploh še ohranjene. Pa ne bi bilo potrebno.

V kolikor ste res ljubitelji Citroenov imejte to stalno pred očmi (Citroen) in raje dvakrat premislite preden kaj komu  napišete oz. le to napišite v smislu dobronamerernih nasvetov za nekoga, ki bo bral za vami in iskal uporabne informacije za rešitev svoje Citroen težave.

Lp Èojko