SPOMLADANSKO SRECHANJE CKS2013

Začel/a garac, April 21, 2013, 08:26:23 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

A greš na Citro sreèanje Jezero 2013?

a, sveeeda, to ne smem zamuditi
18 (54.5%)
ogoèe, malo me že mika
7 (21.2%)
e, prokleti cekaesovci
6 (18.2%)
e ne zanima
2 (6.1%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 22

Jagoda

Citat od: krtija;161408Hvala za nasvet Sušo. Verjetno si mislil jecoderm al kva smo mel v jugi... No zapeklo je tako, da tut mehurjev ni, tudi boli ne več, samo mal bolj usnjena roka je. Sem že nabavil preostali material. Grem zdajle na delo...

Ribodermin
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: janez;161420Ja, opekline so hudič. MA, taprav šlosar niti ne opazi...

Kakšne maže neki... počak pa bo minlo.

Men je zadnjič prebilo prst, ko sem točkovno varil pločevino. Seveda brez rokavic, da ne umažem nov pleh. Bolj kot to, da me je skurlo sem bil presenečen nad tem, da me je skurlo pri točkovnem varjenju. Od malih nog , ko sem pomagal fotru pri punktiranju se mi kaj takega ni zgodilo. Nekje je bil en kos opilka na plehu, ravno tam sem s prstom držal in ravno takrat ni bilo drugega stika med špicami kot preko mojga prst... :BigThumbs:

Zakleješ, pozabiš, delaš dalje...

Ma je tak zadišalo, da sem šel po šihtu kupit pol kile čevapčičev in doma roštilj zakuru :Hammer3:

Ma maš srečo da si stran od pleha odtrgu. Èe ne bi se mogu zraven kosa šenkat... :)
Dober je za kogar je ...

garac

ja original teile, mit Kezmah gratis

@suso, pusti se presenetiti, lahko pa seveda takole za zabavo s seboj prineseš kako puško, pištoljo na vodo, ali pa kar skrohpilnico za sadje s seboj
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

sušo

Aha kulsko.
Ma Oskar une superduper vodne zadeve k jih na roke napumpaš pa pol težiš folku na par metrov.
Sam še v zadrugo skočim po repelent na litre pa zmaga.
Hvala za tip...

garac

no, prnes tisto za težit, bom jest tud, sam moram nabavt novo, pri stari so šla tesnila
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Lovro

No, saj če bosta per not dala, v bistvu ne bosta nobenem težila...
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

krtija

Ena slika za pokušino, dokončano si lahko ogledate v živo ta vikend...

sušo

Citat od: garac;161462no, prnes tisto za težit, bom jest tud, sam moram nabavt novo, pri stari so šla tesnila

Opa. Tole mi pa mal smrdi na boj - dvoboj, torej dvošpric(er).

Valda da prnesemo. Ves arsenal kar ga premoremo.
Jezerska voda bo ravnopravšnja.

sušo

Èak mal.
A nebi mogla ta raca plavat?
Èe ne bo plavala pol bo kakec.
Nabite ji spodi šlauhe od avta pa nej plava po jezeru amo vamo.
Sej če potone jo bomo pa vn potegnil. Z drugo raco... tako, gnano na notranje izgorevanje.

krtija

Problem so okoljevarstveniki. Načeloma je sploh ne bi smelo bit. Šlauhe sicer imamo pripravljene. Odločitev pade v četrtek...

dvorjan

@krtija: Prenosnik glasbosuk bo. =) Novejsega letnika.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

krtija

Ga bo Bizi prijazno posodil, ampak vseeno ga prinesi s sabo, da bo vse za ziher. TNX:BigThumbs:

Jagoda

Dober je za kogar je ...

garac

to je pa nesrečno število, prosimo obiskovalce foruma, da se čim prej pofočkajo, pričakujemo vsaj 130vozil
[SIGPIC][/SIGPIC]  

sušo

Citat od: krtija;161511Problem so okoljevarstveniki. Načeloma je sploh ne bi smelo bit. Šlauhe sicer imamo pripravljene. Odločitev pade v četrtek...

Počakite z odločitvijo na petek po koncertu.  
Pa se takrat odločimo skupaj.
Se mi zdi, da bi znal bit sklepčni.